Jessica Wingren, Mäklare på Husera

Jessica Wingren Mäklare på Husera

Jessica Wingren, Mäklare på Husera
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jessica?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2003, i både Lund och Malmö. Att få arbeta med människor och vara behjälplig vid försäljning och köp av bostäder är något som ligger mig varmt om hjärtat. Det är viktigt att mina kunder känner sig trygga genom hela processen och får ett förtroende för mig. En bostadsaffär är oftast den största affären vi gör i våra liv, och därför förvaltar jag alltid mina kunders förtroende på absolut bästa -och mest hjärtliga vis. Tillsammans blir vi helt enkelt ett framgångsrikt team.

Vad skiljer Jessica från andra mäklare?

Jag skulle snarare vilja skriva vad som skiljer OSS på Husera från andra mäklare. Vi är ett sammansvetsat team av duktiga mäklare med över 45 år i branschen. Vi är helt fristående och styrs varken av storbanker eller försäkringsjättar, vi styrs av våra kunder! Som det borde vara!

Jag gör också alltid allt för att du som säljare ska bli nöjd med slutpris, process och mig som mäklare. Återkoppling är ett av mina ledord och tillsammans blir vi också ett framgångsrikt team!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter alla mina år som mäklare i Lund och Malmö har jag väldigt bra koll på områden, bostadsrättsföreningar, närmaste matbutiker, skolor, förbindelser m.m. Denna kunskap gör att jag kan sälja in bostaden till spekulanterna på bästa sätt!

Hur marknadsför Jessica sina bostadsförsäljningar?

I vårt arvode ingår följande:

Hjälp med styling om så önskas– styling där vår stylist tar med sig passande textilier (mattor, kuddar, plädar), lampor, växter och övriga dekorativa inredningsdetaljer. Detta använder vi därför att det idag är så viktigt med fina bilder.

Professionell fotograf.

Sammanställer en beskrivning om bostaden, planritning samt uppdaterad information om bostadsrättsföreningen till internetannonsering samt i en tryckt broschyr som spekulanterna får på visning.

Marknadsföring på bla Hemnet, Bovision, Facebook, Instagram, vår hemsida, skyltfönster, till salulapp i gemensamt utvalda område mm.

Matchning mot vårt stora spekulantregister. Efter väldigt många försäljningar så har vi många intressenter i vårt register.

Öppna bokade visningar, så många det behövs. Alla visningar kommer att genomföras av mig som ansvarig mäklare. Jag följer alltid upp alla spekulanter efter visning om deras vidare intresse. Vid intresse kontrollerar jag lånelöfte.

Självklart skräddarsyr vi marknadsföringen specifikt till varje objekt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-09.

Jessica Wingren har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jessica till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jessica

JESSICA JOBBAR PÅ

Är du Jessica Wingren?
Logga in och redigera din presentation här.