Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem

Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Botkyrka & Salem
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Vanessa Vodovnik mäklare
Vanessa Vodovnik

Med en nyfikenhet i människor & ett intresse i fastigheter & försäljning, har jag hittat det perfekta yrket för mig. Genom mina tidigare erfarenheter inom försäljning samt konståkning som jag tränat på elitnivå, har jag med åren lärt mig vad som krävs för att nå mina mål. Jag arbetar målmedvetet samt engagerat i allt jag tar mig an. Min vision är att överträffa era förväntningar med hjälp av...

Mäklare Vanessa Vodovnik
Stefan Engroos mäklare
Stefan Engroos

Stefan Engroos är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran, Salem och Rönninge.

Mäklare Stefan Engroos
Andreas Bergström mäklare
Andreas Bergström

Andreas Bergström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran, Salem och Rönninge.

Mäklare Andreas Bergström
Mäklarbild saknas
Alexander Lindeberg

Alexander Lindeberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba och Uttran.

Mäklare Alexander Lindeberg
Mäklarbild saknas
Michelle Endre

Michelle Endre är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran, Salem och Rönninge.

Mäklare Michelle Endre
Mäklarbild saknas
Martin Berglind

Martin Berglind är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran, Salem och Rönninge.

Mäklare Martin Berglind
Mäklarbild saknas
Björn Petrén

Björn Petrén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran, Salem och Rönninge.

Mäklare Björn Petrén
Mäklarbild saknas
Marcus Pettersson

Marcus Pettersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hammarby Sjöstad, Nynäshamn, Landfjärden, Norra Sorunda, Segersäng, Sorunda, Stockholms skärgård, Stora Vika och Ösmo.

Mäklare Marcus Pettersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Botkyrka och mäklare i Salem.

Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem
Gröndalsvägen 2
14730 Tumba

sf.tumba@svenskfast.se

08-534 101 70

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.