MäklarOfferter

Robert Yeghiazaryan

Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Robert Yeghiazaryan
Svensk Fastighetsförmedling

Jag erbjuder en engagerad service och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Genom mitt omfattande nätverk av kundkontakter har jag möjligheten att maximera potentialen för varje fastighet och säkerställa en perfekt matchning för varje affär. Min passion för fastigheter driver mig att erbjuda inte bara en affär utan en helhetsupplevelse präglad av äkta engagemang.

Du kan känna dig trygg med mig vid din sida genom hela affärsprocessen. Jag strävar efter att säkra en trygg affär och bäst betalt för din fastighet och skapa en långsiktig relation med dig som kund.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Robert Yeghiazaryan, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Robert Yeghiazaryan samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Robert säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Det som verkligen sätter mig isär från andra mäklare är det driv och engagemang jag tar med mig in i varje affär. Mitt brinnande intresse för fastigheter och viljan att leverera överlägsna resultat gör att jag går den extra milen för mina kunder.

Mitt omfattande nätverk är inte bara en lista över kontakter utan en verklig kraft för att knyta ihop affärer på ett sätt som gynnar dig som kund. Jag är inte bara en mäklare som säljer fastigheter; jag är din partner i varje steg av processen.

Att vara alltid nåbar är en del av min grundfilosofi. Jag förstår vikten av kommunikation och tillgänglighet, och mitt fokus är att skapa en sömlös och trygg affär för dig. Du kan lita på att jag finns där för att svara på dina frågor, ge råd och hantera eventuella utmaningar som kan uppstå.

Mitt mål är inte bara att säkerställa en affär, utan en trygg affär. Jag strävar efter att skapa en miljö där du som kund känner dig försäkrad om varje steg och kan luta dig tillbaka med förtroende.

När det gäller att få bäst betalt för din fastighet, är det något jag tar på stort allvar. Min förhandlingskompetens och marknadskunskap är verktyg som jag aktivt använder för att maximera värdet av din egendom och säkerställa att du får det bästa möjliga resultatet.

Sammanfattningsvis är det mitt starka driv, det välfungerande nätverket för affärer, min ständiga tillgänglighet, fokus på trygghet och strävan efter bäst betalt som gör mig till den optimala partnern för dina fastighetsbehov. Med mig får du inte bara en mäklare, utan en dedikerad och pålitlig partner för din framgångsrika fastighetsaffär.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Genom att integrera flera strategier för maximal exponering och effektivitet strävar jag efter att överträffa dina förväntningar.

Aktiv Matchning på Min Hemsida:
Jag använder vår egen hemsida för aktiv matchning, skräddarsydda för att matcha varje bostad med potentiella köpare i realtid. Detta ger en snabb och effektiv spridning av information till rätt målgrupp.

Professionella Fotografer för Optimal Presentation:
Våra egna fotografer fångar varje fastighets unika karaktär och skapar en attraktiv presentation. Flexibiliteten att fotografera flera gånger om vid behov säkerställer att varje bild återspeglar fastighetens verkliga potential. Då vi har egen anställda fotografer, har vi möjlighet att ta fler bilder.

Sveriges Största Kundvårdsregister:
Genom att använda Sveriges största kundvårdsregister skickar jag riktade mail till potentiella köpare med rätt preferenser. Detta säkerställer att rätt personer får information om nya objekt snabbt och effektivt.

SMART-annonsering med AI-tjänst:
Min SMART-annonsering integrerar avancerad teknologi för att nå även passiva köpare. Genom att använda en AI-tjänst fiskar jag upp potentiella köpare och presenterar dem för fastigheten, vilket ökar möjligheterna att fånga intresse från en bredare publik.

Hemnet-annonsering:
Jag når ut till en bredare marknad genom att inkludera Hemnet i min marknadsföringsstrategi. Hemnet är en populär plattform som når en stor publik och ger mig möjlighet att exponera din fastighet för ett brett spektrum av potentiella köpare.

Eget Nätverk i Området:
Min närvaro och engagemang i det lokala samhället är en viktig del av min marknadsföringsstrategi. Genom mitt egna nätverk i området bygger jag relationer och sprider information om fastigheter direkt till dem som kan vara mest intresserade.

Matchningsmöte på Kontoret:
Vi har regelbundna matchningsmöten på kontoret där mäklarteamet delger varandra information om kunder som är aktivt på jakt och vilka bostäder som är på gång att komma ut på marknaden. Detta möjliggör en snabbare matchning mellan köpare och säljare och ökar chanserna för lyckade affärer.

Aktuella Budgivningslistor i Närområdet:
Detta medför att jag kan använda mig av kollegors budgivningslistor som sålt i området, vilket möjliggör att fånga upp kunder som är aktivt ute och letar. Detta ger även mig insikter om aktuella prisnivåer och efterfrågan, vilket är avgörande för att fastställa en realistisk och konkurrenskraftig prisstrategi för varje fastighet.

Genom att integrera dessa komponenter i min marknadsföringsstrategi skapar jag en kraftfull metodik som strävar efter att överträffa dina förväntningar och optimera chanserna för en framgångsrik försäljning.

Rekommendationer (0)

Robert har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Robert som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Robert Yeghiazaryan

Robert jobbar som mäklare i Uppsala, Enköping och Knivsta.

Objekttyper

Robert förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Robert erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Robert

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Robert

Robert Yeghiazaryan är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & Knivsta
Stjärna4,7/5
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala, Enköping & KnivstaBolandsgatan 15G, 753 23 UppsalaBrev sf.uppsala@svenskfast.seTelefon 018 - 17 25 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare