Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Ulricehamn

Mäklarhuset Ulricehamn

4,6 av 5 i betyg
Mäklarhuset Ulricehamn

Ska du sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Vi på Mäklarhuset kommer guida dig till hur du får bäst betalt. Vi arbetar efter tre ledord, engagemang, kvalitet och förtroende och låter dessa spegla hela vår verksamhet. Vi är stolt över att ha Mäklarhusets starka varumärke i ryggen för att kunna presentera en bostadsannons som ligger i framkant samt att kunna marknadsföra den med den bästa tekniken för att nå ut till så många som möjligt. Vi skräddarsyr den bästa möjliga lösningen för just dig och din bostad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Ulricehamn
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Johan Nilsson mäklare
Johan Nilsson

Vågar påstå att jag är en engagerad mäklare med fokus på nöjdast kunder och bäst betalt. Över 75% av mina uppdrag kommer genom rekommendationer vilket jag är stolt över. Att arbeta som mäklare är för...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Johan Nilsson
Edin Vatres mäklare
Edin Vatres

Som mäklare är jag engagerad, lyhörd och driven, jag vill att alla affärer ska gå så smidigt som möjligt och att mina kunder alltid ska vara 100% nöjda med min insats. Du som säljare får alltid veta att slutbetyget är mitt slutpris.

Mäklare Edin Vatres
Peter Carlsson mäklare
Peter Carlsson

Jag har arbetat som mäklare sedan slutet på 90-talet i flertalet av sjuhärads kommuner vilket gör att jag känner till området och marknaden väl. Innan jag blev mäklare arbetade jag som byggnadsingenjör och därför anser jag att jag har gedigna kunskaper om hus och andra byggnader.

Mäklare Peter Carlsson
Mäklarbild saknas
Erica Sundqvist

Erica Sundqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bollebygd, Borås, Mark och Ulricehamn.

Mäklare Erica Sundqvist
Mäklarbild saknas
Andreas Bergqvist

Andreas Bergqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bollebygd, Borås, Mark och Ulricehamn.

Mäklare Andreas Bergqvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Ulricehamn.

Mäklarhuset Ulricehamn
Lorensbergsgatan 2
50430 Borås

ulricehamn@maklarhuset.se

0321-12108

Är du kontorschef på Mäklarhuset Ulricehamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.