Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Ender Karaman, Mäklare på Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Ender
Karaman
Mäklare på Mäklarhuset

5 av 5 i betyg

Om Ender Karaman

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ender?

Hej, jag heter Ender Karaman. Sedan 2010 har jag ägnat mig åt att leverera högklassig service till mina kunder, både säljare och köpare. Min resa som fastighetsmäklare började 2017, och sedan dess har min passion för att förmedla bostäder bara växt. Trots den tuffa konkurrensen på mäklarmarknaden har jag lyckats skapa värde för mina kunder och överträffa deras förväntningar, vilket har resulterat i att jag blivit den mest rekommenderade mäklaren tre år i rad i ett av våra områden.

Jag är alltid tillgänglig och lyhörd, redo att svara på dina frågor. Med mitt finger på pulsen gällande fastighetsmarknaden, håller jag dig uppdaterad under hela försäljnings- eller köpprocessen.

Som din mäklare, är jag engagerad, energisk och målmedveten. Jag tar ett professionellt tillvägagångssätt till varje affär, ger värdehöjande tips och råd, och håller dig informerad vid varje steg. Jag tror starkt på att skapa en öppen och ärlig kommunikation med mina kunder, vilket jag anser är grundläggande för en framgångsrik affär.

Mitt övergripande mål är att leverera en sådan service som gör att du känner dig trygg nog att rekommendera mig vidare i ditt nätverk. Nöjda kunder är min största belöning och drivkraft. Oavsett om du ska sälja din bostad, letar efter ditt drömhem, eller behöver en kostnadsfri värdering, tveka inte att kontakta mig.

Jag ser fram emot att arbeta med dig och ge dig en unik och tillfredsställande fastighetsupplevelse!

Vad skiljer Ender Karaman från andra mäklare?

Nyckeln till en lyckad affär är ordet "S.T.E.K.T." som står för:


S: Service - Att erbjuda utmärkt service till både säljare och köpare är en viktig komponent för att uppnå framgång inom affärsvärlden. Genom att fokusera på att tillhandahålla en högkvalitativ och personlig service kan man skapa nöjda och lojala kunder.

T: Tillit - Att bygga upp och upprätthålla förtroende är avgörande för att skapa ett framgångsrikt affärsklimat. Genom att vara pålitlig, ärlig och transparent kan man skapa en stark grund av tillit med både säljare och köpare.

E: Energi - Att ha en positiv och entusiastisk attityd är viktigt för att skapa en dynamisk och framgångsrik affärsmiljö. Genom att visa energi och engagemang kan man inspirera och motivera både säljare och köpare att uppnå sina mål.

K: Kunskap - Att ha djupgående kunskap om marknaden, branschen och affärsprocessen är avgörande för att kunna ge kompetenta råd och vägledning till säljare och köpare. Genom att vara väl insatt i relevanta fakta och trender kan man erbjuda mervärde och öka chanserna till framgångsrika affärer.

T: Tålamod - Att vara tålmodig och ha förmågan att hantera utmaningar och förändringar på ett konstruktivt sätt är viktigt inom affärsvärlden. Genom att visa tålamod och flexibilitet kan man hantera eventuella hinder eller svårigheter som kan uppstå under affärsprocessen.

Genom att integrera dessa principer i mitt arbete som mäklare på Mäklarhuset Sollentuna & Kista skiljer jag mig från andra. Jag strävar efter att skapa en grund för att både säljare och köpare ska vara nöjda med resultatet av affären. Mitt mål är att göra varje affär till en positiv och framgångsrik upplevelse för mina kunder.

Hur marknadsför Ender sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför din bostad utan extra kostnad på:
Hemnet m.fl.
maklarhuset.se
Sociala medier

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2023-05-24.

Ender säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Danderyd
 • Järfälla
 • Sollentuna
 • Solna
 • Stockholm
 • Sundbyberg
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Ender erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ender Karaman
är mäklare på

Är du Ender Karaman?
Logga in och redigera din presentation här.