Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Malmö

Mäklarhuset Malmö

4,6 av 5 i betyg
Mäklarhuset Malmö

Mäklarhuset i Malmö jobbar vi aktivt och målmedvetet med att vara det mäklarföretag som alltid leder utvecklingen vad gäller den digitala marknadsföringen av de bostäder vi säljer.
Vi är stolta över att ha det starkaste Digitala marknadsföringspaketet inklusive VR på alla våra bostäder.

Att vi dessutom är den mäklarkedja som har överlägset flest toppnoteringar i kundnöjdhet när SKI gjort mätningar under de senaste 10 åren, är självklart det som vi är allra mest glada och stolta över! Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om varför du ska anlita Mäklarhuset Malmö för din kanske viktigaste affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Malmö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Daniel Marzouk mäklare
Daniel Marzouk

Jag brinner för mitt jobb och för mötet med människor. Med en stor portion engagemang och målmedvetenhet lyckas jag överträffa mina kunders förväntningar gång på gång.

Mäklare Daniel Marzouk
Hanna Mazetti mäklare
Hanna Mazetti

Jag som mäklare brinner för att hjälpa er genom en av era största affärer i livet. För mig är det otroligt viktigt att möta alla inblandade parter i en affär med absolut bästa tillgänglighet och engagemang för att både säljare och köpare ska känna sig trygga. Ett maximerat slutpris kombinerat med högsta kvalitet och trygghet är målsättningen i varje enskild affär!

Mäklare Hanna Mazetti
Simon Falke mäklare
Simon Falke

Fastighetsmäklare sedan 2004 med svåröverträffad branschkännedom! Min drivkraft ligger i att hela tiden överträffa kundernas högt ställda krav och förväntningar, samt att vara en värdefull och närvarande mäklare genom hela affären. Min erfarenhet och handlingskraft, blandat med ett gotländskt lugn, gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när jag hjälper dig med bostadsaffären.

Mäklare Simon Falke
Carl-Anton Söderqvist mäklare
Carl-Anton Söderqvist

Jag började arbeta i fastighetsbranschen redan 2003 vilket har gett mig en bred kunskap och förståelse för bostäder och fastigheter av diverse slag. Vidare har jag själv varit på "andra" sidan som både köpare och säljare ett antal gånger innan jag blev mäklare, så jag har full förståelse och respekt för processen ni går igenom. Jag finns med er under hela resan för att stötta och överträffa era...

Mäklare Carl-Anton Söderqvist
Kåre Brodin mäklare
Kåre Brodin

Efter 15 år som fastighetsmäklare samlar man på sig mycket kunskap och erfarenhet. Stjärnor är väl trevligt men syns bara på natten och i klart väder. Däremot återvändande säljare och köpare är beständiga och gör att man överlever som mäklare en längre tid. Förhoppningsvis gör man något rätt. Kundernas intresse är viktigare för mig än personliga framgångar.

Mäklare Kåre Brodin
Oscar Sveinbjörnsson mäklare
Oscar Sveinbjörnsson

Jag är enormt tävlingsinriktad och driven som person med Inställningen att den enda vägen till framgång är hårt arbete. Det jag brinner för som mäklare är inte bara att du som säljare ska få bäst betalt vid ditt livs största affär utan även att du ska vara så nöjd med mig som din mäklare att du vill rekommendera mig vidare till alla dina nära och kära. Hur jag uppnår denna kundnöjdhet är genom...

Mäklare Oscar Sveinbjörnsson
Alexandra Möller mäklare
Alexandra Möller

Jag drivs av mötet med människor, varje försäljning är unik och mitt mål är att göra din bostadsaffär till ditt livs bästa affär!

Mäklare Alexandra Möller
Mäklarbild saknas
Herman Forssell

Herman Forssell är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Herman Forssell
Mäklarbild saknas
Alfred Persson

Alfred Persson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Alfred Persson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Malmö.

Mäklarhuset Malmö
Regementsgatan 56
21748 Malmö

malmo@maklarhuset.se

040-6782530

Är du kontorschef på Mäklarhuset Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.