Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Landskrona

Mäklarhuset Landskrona

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Landskrona

Mitt i centrum i fräscha lokaler sitter vi, ett glatt gäng som ger järnet i varje affär. För oss är mäkleriet inte enbart ett yrke, det är en livsstil. Vi älskar det vi gör, varje dag, år efter år! Vårt mål är att du som kund, säljare som köpare, ska bli 100% nöjd. Att vi lyckas med detta visar vårt resultat i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga mätningar, där vi fått toppresultat under 10 års tid sedan mätningarna började 2008.

Varmt välkommen in till oss på Kungsgatan 19!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Landskrona
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anna Lennervald Nilsson mäklare
Anna Lennervald Nilsson

Jag har lång erfarenhet med över 25 år i branschen i år. Jag är personligt engagerad och hjälper er med försäljningen från start till mål. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och få högsta möjliga slutpris och strävar alltid efter att hitta rätt köpare till rätt objekt. Det är viktigt att din köpare också är nöjd med affären.

Mäklare Anna Lennervald Nilsson
Jonny Svantesson mäklare
Jonny Svantesson

Jag vill att du som säljare ska få uppleva en problemfri process i kombination med att få maximalt betalt för din bostad när du väljer att anlita mig. Jag erbjuder hög tillgänglighet, stort engagemang och smarta marknadsföringslösningar som hittar rätt köpare till din bostad!

Mäklare Jonny Svantesson
Rickard Lind mäklare
Rickard Lind

Rickard Lind är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjuv, Kungsbacka, Kävlinge, Landskrona och Svalöv.

Mäklare Rickard Lind

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Landskrona.

Mäklarhuset Landskrona
Storgatan 29
26131 Landskrona

landskrona@maklarhuset.se

0418-128 10

Är du kontorschef på Mäklarhuset Landskrona?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.