Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Härryda & Landvetter

Mäklarhuset Härryda & Landvetter

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Härryda & Landvetter

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om Härryda Kommun. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Härryda idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Härryda & Landvetter
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Cecilia Berg mäklare
Cecilia Berg

Arbetsglädjen, erfarenheten, kunskapen och inlevelseförmågan. Att jag sadlade om till fastighetsmäklare 2006 har jag inte ångrat en sekund. Varje dag innebär spännande möten med människor som skall göra sin största affär i livet och som skall byta bostad för att de vill eller för att de måste. Jag hoppas att min arbetsglädje, erfarenhet och inlevelseförmåga gör att du känner att det är tryggt...

Mäklare Cecilia Berg
Catrin Tengfjord mäklare
Catrin Tengfjord

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Partille kommun sedan 1996. Tillsammans med Ulf Hagdahl driver jag Mäklarhuset i Lerum och i Härryda samt Partille även med Anja. Ett spännande arbete i en kedja som hela tiden utvecklas. Min långa erfarenhet, stora engagemang och en rak och ärlig kommunikation borgar för att din bostadsaffär blir så trygg och bra som möjligt.

Mäklare Catrin Tengfjord

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Härryda och mäklare i Landvetter.

Mäklarhuset Härryda & Landvetter
Biblioteksgatan 4
30246 Mölnlycke

harryda@maklarhuset.se

031-88 78 90

Är du kontorschef på Mäklarhuset Härryda & Landvetter?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.