Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Strömstad, Tanum & Sotenäs

Mäklarhuset Strömstad, Tanum & Sotenäs

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Strömstad, Tanum & Sotenäs

Din mäklare i Norra Bohuslän
Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Strömstad, Tanum och Sotenäs
Skall du köpa eller sälja en bostad? För enkelhetens skull finns Mäklarhuset, som erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst i Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun, där vi förmedlar samt värderar alla typer av bostäder.
Vi vågar påstå att vi sticker ut med flest nöjda kunder i flera år i rad! Vi arbetar på ett annorlunda sätt än de andra mäklarna, fråga oss så får du veta mer!

VI KAN NÅS I FÖLJANDE KOMMUNER VIA TELEFON, STRÖMSTAD 0526-15400, TANUM 0525-66030, SOTENÄS 0523-58900.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.
Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på marknaden och vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service. Vi har varit de mäklare i Strömstad som haft nöjdast kunder i flera år. Kontakta din lokala mäklare i Norra Bohuslän idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!
Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder, villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri värdering av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Strömstad, Tanum & Sotenäs
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sasha Andersson mäklare
Sasha Andersson

Kundnöjdhet är mitt största fokus. Mina kunder är de viktigaste personerna och jag gör allt för att de ska känna sig trygga och nöjda med sina bostadsaffärer. Jag är en positiv människa som bara ser möjligheter i alla situationer. Problem är till för att lösas. Jag hanterar bostadsaffärer snabbt och effektivt med stor professionalitet.

Mäklare Sasha Andersson
Mäklarbild saknas
Robert Andersson

Robert Andersson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Sotenäs, Bohus-Malmön, Bohuslän, Bovallstrand, Hunnebostrand, Kungshamn, Smögen, Väjern, Västkusten, Strömstad, Nordkoster, Skee och SydkosterTanum.

Mäklare Robert Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sotenäs, mäklare i Strömstad och mäklare i Tanum.

Mäklarhuset Strömstad, Tanum & Sotenäs
Badhusgatan 5
45230 Strömstad

stromstad@maklarhuset.se

46 (0) 526-15 400

Är du kontorschef på Mäklarhuset Strömstad, Tanum & Sotenäs?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.