Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Mölndal

Mäklarhuset Mölndal

4,7 av 5 i betyg
Mäklarhuset Mölndal

Ska du sälja din bostad och tycker att det är viktigt att du bli riktigt nöjd? Då tycker kanske du, precis som vi, att marknadsföringen av din bostad med SMART och det personliga engagemanget hos mäklaren är avgörande för att få bäst betalt?!

Vill du få hjälp genom hela försäljningsprocessen?
Vi ger dig personlig service, ett nära samarbete och genomför en aktiv försäljning!

Vi är en del av en stor kedja vilket gör att vi har gott om köpare och vi har funnits lokalt i Mölndal sedan 2003 och vi växer varje år.
Så vi är mäklare med god lokalkännedom!

Det faktum att vi jobbar lokalt och har köpare till din bostad, gör att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till högsta pris!

Detta gör att vi har ett nära samarbete med alla våra kunder vilket är viktigt både för dig som säljer ditt hem, men även för dig som letar ny bostad.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Vill du att vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering och att vi delar med oss av våra erfarenheter till dig samt ger dig tips som underlättar försäljningen och är lönsamma för dig?

Fyll i dina uppgifter ovan, klicka på boka fri värdering, ring oss på 031-67 45 50 eller maila oss på molndal@maklarhuset.se så berättar vi mer!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Mölndal
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Hanna Gole mäklare
Hanna Gole

Det viktigaste för mig är nöjda kunder och mitt främsta fokus är kunden och att uppnå bästa möjliga resultat. Med stort engagemang, positivitet och lyhördhet finns jag där från början till slut.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Hanna Gole
Åsa Söderback mäklare
Åsa Söderback

Jag ser möjligheter i alla situationer. Jag är positiv, framåt, envis och lyhörd både när det gäller köpare och säljares tankar och åsikter. Livet är fullt av möjligheter!

Mäklare Åsa Söderback
Lotta Anteros mäklare
Lotta Anteros

Mitt hjärta klappar för att få hjälpa dig att göra en riktigt god affär där du får bra betalt för din bostad! Att få dig att känna dig så nöjd när din bostad är såld att du varmt rekommenderar mig till andra så som så många andra gjort sedan jag blev mäklare 2001.

Mäklare Lotta Anteros
Julia Hult mäklare
Julia Hult

Genom stor noggrannhet kombinerat med effektivitet hjälper jag dig genom hela försäljningsprocessen så du kan känna dig trygg från början till slut. Jag har höga mål och vill att du ska känna dig nöjd och få så bra betalt det bara går för din bostad. Först när du är riktigt nöjd är jag nöjd.

Mäklare Julia Hult
Catrin Marzelius mäklare
Catrin Marzelius

Att sälja sitt hem är ett av livets största beslut - både känslomässigt och ekonomiskt. Jag är positiv och en personligt engagerad fastighetsmäklare som alltid strävar efter att ge dig det där lilla extra och få bäst betalt.

Mäklare Catrin Marzelius
Jennifer Valjus mäklare
Jennifer Valjus

Med min nationalekonomiska utbildning i ryggen kan jag se marknaden ur ett helhetsperspektiv, men det som främst driver mig i mitt arbete är att få hjälpa människor med en av deras största affärer i livet. För mig är varje affär lika viktig och mitt mål är att alla parter känner sig trygga och nöjda genom hela processen. Det uppnår jag genom att vara lyhörd, engagerad och 100% fokuserad. Ring...

Mäklare Jennifer Valjus
Beata Wennergren mäklare
Beata Wennergren

Jag är en glad och positiv mäklare med full fart framåt! Då jag älskar bostäder i alla dess former tar jag mig an varje affär med stort engagemang. Det viktigaste för mig är att du blir helt nöjd. Ring mig gärna om du vill ha hjälp med att värdera eller sälja ditt boende!

Mäklare Beata Wennergren
Björn Ternstrand mäklare
Björn Ternstrand

Mål att få högsta pris -Erfarenhet, lyhörd, transparent.

Mäklare Björn Ternstrand
Mäklarbild saknas
Khaibar Khisrawi

Khaibar Khisrawi är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungsbacka, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa, Mölndal, Kållered och Lindome.

Mäklare Khaibar Khisrawi

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Mölndal.

Mäklarhuset Mölndal
Brogatan 2A
43130 Mölndal

molndal@maklarhuset.se

031-67 45 50

Är du kontorschef på Mäklarhuset Mölndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.