Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Örebro

Mäklarhuset Örebro

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Örebro

Din mäklare i Örebro
Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Örebro
Vi lotsar dig genom hela affären med fokus på trygghet och ekonomi. Vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt, villa, fritidshus eller kommersiella fastighet.

LÅNG ERFARENHET OCH STOR LOKALKÄNNEDOM
Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att du, när du kontaktat våra mäklare, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan Örebro med omnejd! Mäklarhuset har mångårig erfarenhet av marknaden och är en av de ledande aktörerna. För oss är varje försäljningsuppdrag unikt och vi lägger stor vikt vid detaljerna. Istället för att fokusera på att bli störst, strävar vi efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst, där inget lämnas åt slumpen. Enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga mätningar är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften. Åtta av de senaste tio åren har vi haft Sveriges nöjdaste kunder och alltid varit på prispallen.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter, gårdar, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Kontakta oss idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkommen!

Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Örebro
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Fred Rehn Janowicz mäklare
Fred Rehn Janowicz

För mig är det viktigt att både köpare och säljare ska känna trygghet genom hela bostadsaffären. Med mitt personliga engagemang och lyhördhet så gör jag mitt yttersta för att mina kunder ska känna...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Fred Rehn Janowicz
Malin Browall mäklare
Malin Browall

Jag arbetar för att mina kunder ska bli 100% nöjda med mitt arbete jag gör för dem.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Malin Browall
Mäklarbild saknas
Johan Carlsson

Johan Carlsson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Askersund, Hallsberg, Kumla, Lekeberg, Nora och Örebro.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Johan Carlsson
Victoria Kalkan mäklare
Victoria Kalkan

Mitt mål som mäklare är att överträffa dina förväntningar genom personlig service, engagemang och hjärta. Genom ett effektivt arbetssätt och Mäklarhusets starka varumärke i ryggen vill jag skapa...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Victoria Kalkan
Sofia Persson mäklare
Sofia Persson

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd med din bostadsaffär. För att nå dit arbetar jag professionellt, engagerat, noggrant och även taktiskt genom hela försäljningen. En god idé är att läsa omdömen från tidigare kunder om varför du bör anlita mig som din fastighetsmäklare.

Mäklare Sofia Persson
Ella Lövestedt mäklare
Ella Lövestedt

Jag är en målmedveten och resultatinriktad person vilket speglar sig i mitt arbetssätt. Säljare, köpare och objekt har alltid fullt fokus.

Mäklare Ella Lövestedt
Peter Sjölinder mäklare
Peter Sjölinder

Jag är en inbiten örebroare frånsett några år då jag var bosatt i USA. Efter en byggnadsteknisk utbildning så har mitt yrkesliv i stort sett handlat om fastigheter. Med mina 6 år som agenturansvarig vid nyproduktion av villor i Örebro län och med 25 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för att tryggt och framgångsrikt genomföra en fastighetsaffär, där både köpare och säljare är nöjda....

Mäklare Peter Sjölinder
Magnus Olofsson mäklare
Magnus Olofsson

Jag jobbar och gör mitt yttersta för att få bostaden såld på ett tryggt sätt och till högsta möjliga försäljningspris. Service och tillgänglighet är väldigt viktigt för mig och i slutändan är mitt största fokus att få 100% kundnöjdhet.

Mäklare Magnus Olofsson
Andreas Olofsson mäklare
Andreas Olofsson

Jag vill att både köpare och säljare ska bli nöjda i en bostadsaffär. 100 % engagemang i alla lägen. Började som mäklare 2005 så jag har lång erfarenhet av bostadsmarknaden i Örebro med omnejd.

Mäklare Andreas Olofsson
Ida Källmyr mäklare
Ida Källmyr

När du anlitar mig tar jag hand om ditt livs största affär med stort engagemang, kunskap och erfarenhet. Mitt mål är att överträffa din förväntan och att du ska rekommendera mig vidare till dina vänner och bekanta.

Mäklare Ida Källmyr

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Örebro.

Mäklarhuset Örebro
Borgmästargatan 10
70225 Örebro

orebro@maklarhuset.se

019-670 62 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Örebro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.