Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Nacka

Mäklarhuset Nacka

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Nacka

Vi på Mäklarhuset Nacka arbetar lokalt och hjälper dig på bästa sätt när du ska köpa eller sälja din bostad. Våra fastighetsmäklare har som mål att vid varje uppdrag ge dig det bästa tänkbara för din bostadsaffär och vara nöjd hela vägen från första kontakt. Vi är din mäklare i Nacka!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Nacka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anton Länninge mäklare
Anton Länninge

Jag är en glad Nackagrabb som är uppvuxen i Nacka, närmare bestämt Skuru. Jag har förmånen att få jobba i det område jag älskar och det yrke jag brinner för. Min bakgrund från Nacka gör att jag har en god lokalkännedom och besitter ett stort nätverk. Det finns inte så mycket jag inte kan om Nacka och den här marknaden. Jag skulle beskriva mig själv som en tävlingsmänniska som alltid gör mitt...

Mäklare Anton Länninge
Filip Bodnar mäklare
Filip Bodnar

Filip har arbetat som fastighetsmäklare i Hammarby Sjöstad sedan 2009 och ser det som en stor fördel att få förmedla bostäder i sin favoritstadsdel som han tycker har en härlig blandning av storstadspuls och vacker natur. Filip kombinerar en hög ambitionsnivå och energi med kompetens, drivkraft och engagemang. De egenskaperna, tillsammans med att han alltid har ett leende på läpparna, medför att...

Mäklare Filip Bodnar
Emma Sunesson mäklare
Emma Sunesson

Emma Sunesson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hammarby Sjöstad och Nacka.

Mäklare Emma Sunesson
Mäklarbild saknas
Daniel Åberg

Daniel Åberg är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hammarby Sjöstad och Nacka.

Mäklare Daniel Åberg
Mäklarbild saknas
George Shabo

George Shabo är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter i Gamla Enskede, Hammarby Sjöstad, Hägersten, Nacka och Södermalm.

Mäklare George Shabo
Mäklarbild saknas
Johan Nurk

Johan Nurk är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, villor i Hammarby Sjöstad, Nacka, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Johan Nurk
Mäklarbild saknas
Tiiu Eneroth

Tiiu Eneroth är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Hammarby Sjöstad, Nacka, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Tiiu Eneroth

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nacka.

Mäklarhuset Nacka
Siroccogatan 4
131 54 Nacka

nacka@maklarhuset.se

08-715 47 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Nacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.