Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Ängelholm

Mäklarhuset Ängelholm

4,4 av 5 i betyg
Mäklarhuset Ängelholm

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Ängelholm
Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare i Ängelholm ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN ÄNGELHOLM
Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Ängelholm drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Ängelholms skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Ängelholm idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Eller kom förbi Järnvägsgatan 3 på en kaffe!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, mindre gårdar, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.
Varmt välkommen till Mäklarhuset Ängelholm!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Ängelholm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Ulrika Sörensen mäklare
Ulrika Sörensen

Att vara den mäklare som gör det lilla extra, som får såväl säljare som köpare att känna att de gjort sitt livs bästa affär är det jag strävar mot. Mina kunder upplever mig som målmedveten och engagerad. Jag gör alltid mitt yttersta för att på ett personligt, tryggt sätt leda dig genom din bostadsaffär. För mig är yrket som mäklare en livsstil vilket skapar rätt förutsättningar för bra affärer.

Mäklare Ulrika Sörensen

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Ängelholm.

Mäklarhuset Ängelholm
Järnvägsgatan 3
26237 Ängelholm

angelholm@maklarhuset.se

0431-822 10

Är du kontorschef på Mäklarhuset Ängelholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.