Mäklarhuset Karlstad

Mäklarhuset Karlstad

4,6 av 5 i betyg
Mäklarhuset Karlstad

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Karlstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anna Henriksson mäklare
Anna Henriksson

Jag strävar alltid efter att få så nöjda kunder som möjligt, både säljare och köpare. Jag har gedigen erfarenhet av mäkleri och försäljning och har jobbat som mäklare i 8 år. De senaste 4 åren har...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anna Henriksson
Mäklarbild saknas
Anders Bloom

Anders Bloom är mäklare på Mäklarhuset i Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad och Kil.

Mäklare Anders Bloom
Mäklarbild saknas
Michelle Felixson

Michelle Felixson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad och Kil.

Mäklare Michelle Felixson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlstad.

Mäklarhuset Karlstad
Bryggargatan 4
653 40 Karlstad

karlstad@maklarhuset.se

070-881 92 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Karlstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.