Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Lidköping

Mäklarhuset Lidköping

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Lidköping

Din mäklare i Lidköping
Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Lidköping
Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN LIDKÖPING
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Lidköping idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.
Varmt välkomna!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Lidköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Amanda Holsendahl mäklare
Amanda Holsendahl

Att hjälpa människor med sitt livs viktigaste affär med nöjda kunder, driver mig som mäklare. Genom lyhördhet, hög ambition, noggrannhet och en bra tidsplan ger vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär för alla parter.

Mäklare Amanda Holsendahl
David Westbeck mäklare
David Westbeck

Vem är jag? David, 37 år, bosatt på Majåker i Lidköping med fru, två barn och en hund. Fastighetsmäklare sedan 2011 och förmedlar villor, lägenheter, tomter och fritidshus inom Lidköpings kommun samt i Källby. Mina starka sidor är att jag är väldigt driven, förtroendeingivande och noggrann. Mitt mål Mitt mål är inte att sälja flest bostäder i Lidköping, utan att göra det bäst. På detta sätt...

Mäklare David Westbeck
Mäklarbild saknas
Olof Edlund

Olof Edlund är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Grästorp, Skaraborg, Götene, Hällekis, Källby, Lundsbrunn, Lidköping, Järpås och TunVinninga.

Mäklare Olof Edlund
Mäklarbild saknas
Lina Lindström

Lina Lindström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Lidköping, Järpås, Skaraborg, Tun och Vinninga.

Mäklare Lina Lindström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Lidköping.

Mäklarhuset Lidköping
Kinnegatan 2
53132 Lidköping

lidkoping@maklarhuset.se

0510-30 14 99

Är du kontorschef på Mäklarhuset Lidköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.