Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg

Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg har varit etablerat på orten ända sedan 1948 och firade
70-årsjubileum under 2018!

Vi är fem mäklare och en assistent som tillsammans har en lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området.

Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

När du kontaktar oss ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass.

Vi erbjuder fri värdering och rådgivning gällande din bostad.

Varmt välkommen till oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Lina Gustavsson mäklare
Lina Gustavsson

Jag tror att kompetens, känsla, beslutsamhet och förståelse ger lyckade affärer. Dessa egenskaper har jag, och i kombination med marknadens bästa tjänst får du verkligen en trygg affär med ett bra resultat.

Mäklare Lina Gustavsson
Helena Bohman mäklare
Helena Bohman

Eftersom jag har bott i Sigtuna kommun i över 40 år kan jag verkligen förklara för spekulanterna vilka fördelar som finns med att bo här. Här finns allt man kan önska sig samtidigt så är det nära till både Uppsala och Stockholm.

Mäklare Helena Bohman
Patrik Gotthold mäklare
Patrik Gotthold

Jag gillar att sälja. Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring sedan 1985 och började på Mäklarhuset 2003. Jag har som strategi att både köpare och säljare skall känna sig nöjda och trygga.

Mäklare Patrik Gotthold
Sven-Erik Gustavsson mäklare
Sven-Erik Gustavsson

Jag har arbetat med att driva Mäklarhuset i Sigtuna i över 25 år och är den mäklare som kontinuerligt arbetat längst i Sigtuna kommun. Jag är bra på det jag gör – hjälpa till i vad som för många är en av livets största affärer! Vill Du veta mer om Din bostads värde eller hur jag kan hjälpa Dig med en försäljning så tag kontakt med mig. Jag gör det enkelt för Dig!

Mäklare Sven-Erik Gustavsson
Matilda Gotthold mäklare
Matilda Gotthold

Jag är född och uppvuxen i Sigtuna och har jobbat på Mäklarhuset sedan 2009. Jag startade som assistent och 2012 blev jag färdig fastighetsmäklare. Sedan dess har jag haft förmånen att ha ett yrke jag älskar och hjälpa säljare att få sin bostad såld och köpare att hitta sitt nya hem.

Mäklare Matilda Gotthold

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Märsta, mäklare i Rosersberg och mäklare i Sigtuna.

Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg
Stora Gatan 54
19323 Sigtuna

sigtuna@maklarhuset.se

08-592 502 90

Är du kontorschef på Mäklarhuset Sigtuna, Märsta & Rosersberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.