Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Älvsjö

Mäklarhuset Älvsjö

Mäklarhuset Älvsjö

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Älvsjö
Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN ÄLVSJÖ
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Älvsjö idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våra mäklare

Daniel Holmqvist mäklare
Daniel Holmqvist

Jag strävar efter att alla delar i förmedlingsarbetet ska hålla en hög nivå för att alla mina uppdragsgivare ska bli nöjda och känna att inget har lämnats åt slumpen. Hög professionalism skapar även trygghet för mina spekulanter som förhoppningsvis är beredda att betala ett högt marknadspris.

Mäklare Daniel Holmqvist
Mäklarbild saknas
Philip Von Segebaden

Philip Von Segebaden är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Bredäng, Enskedefältet, Fruängen, Gamla Enskede, Gröndal, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Herrängen, Hjorthagen, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Stureby, Sundby,...

Mäklare Philip Von Segebaden

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Älvsjö.

Mäklarhuset Älvsjö
Stora Mans Väg 1
96214 Älvsjö

alvsjo@maklarhuset.se

08-18 00 25

Är du kontorschef på Mäklarhuset Älvsjö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.