Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Elisabet Stuxberg, Mäklare på Mäklarhuset

Elisabet
Stuxberg
Mäklare på Mäklarhuset

5 av 5 i betyg

Om Elisabet Stuxberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elisabet?

Att få vara delaktig vid en av de största förändringar man gör i livet är oerhört spännande och varje affär är unik. Förutom ett brett kunnande krävs ett stort engagemang och en lyhördhet för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. Min största drivkraft är att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda genom hela affären.

Vad skiljer Elisabet Stuxberg från andra mäklare?

Jag började på Mäklarhuset 2004 och har en juristexamen samt några år på den kommersiella fastighetsmarknaden bakom mig. Detta gör att jag är en av de mäklare i Sollentuna med bredast och längst erfarenhet. Något som gång på gång visar sig vara avgörande för en lyckad bostadsaffär, både gällande slutpriset samt trygghet för säljare och köpare. Jag bor med min familj i Viby, som också blivit det område där jag förmedlar flest bostäder av alla mäklare i Sollentuna. Med mina långa erfarenhet är jag såklart bekväm med att sälja i alla delar och typer av bostäder i hela Sollentuna.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sen 21 år tillbaka bor jag med min familj i Viby. Det är ett underbart område, inte minst när man har barn. Det finns ett bra utbud av skolor och förskolor och det är nära till naturen. Det är här jag trivs bäst att arbeta då jag känner till området så bra och har lätt att övertyga köpare att de kommer att trivas här. Om du funderar på att sälja, kontakta mig!

Hur marknadsför Elisabet sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är a och o för att effektivt skapa intresse och hitta rätt köpare för din bostad. Jag lyfter bostadsannonseringen till en högre nivå med Mäklarhuset Smart® Annonsering. Med modern, intelligent teknik och de mest effektiva kanalerna så når vi ut maximalt inom såväl nyhetsmedia som sociala medier. Inom båda dessa områden erbjuder Mäklarhuset tre paket som gör din bostadsannons mer träffsäker, synlig och attraktiv.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-12-18.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Elisabet säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Sollentuna
  • Stockholm
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Elisabet erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Elisabet Stuxberg
är mäklare på

Är du Elisabet Stuxberg?
Logga in och redigera din presentation här.