Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Bollebygd

Mäklarhuset Bollebygd

4,6 av 5 i betyg
Mäklarhuset Bollebygd

Vi är marknadsledande på orten och förmedlar var tredje bostad. Under 2021 utökade vi personalen så 2 st kunniga mäklare finns tillgängliga varje dag för dig som vill maximera ditt slutpris.

Funderar du på att sälja din bostad? Vi på Mäklarhuset i Bollebygd erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Oavsett om ni bor i villa eller i bostadsrätt så har våra fastighetsmäklare just den kunskap och erfarenhet som en lyckad försäljning med högsta möjliga slutpris kräver. Vi erbjuder dig en moderna mäklartjänst, genuint engagemang och en fenomenal marknadsföring. Kontakta våra duktiga mäklare i Bollebygd redan idag så gör vi din bostadsaffär lyckad.

Våra mäklare kan Bollebygd
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljare och köpare.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om Bollebygd. Vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har resulterat i att Mäklarhuset år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass.

Våra fastighetsmäklare står för stort engagemang och personlig kontakt, god service med fullt fokus på dig och din affär. För dig som funderar på att köpa en ny bostad, har vi ett kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad!

Vi förmedlar och värderar allt från villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder även fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Bollebygd
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Johan Nilsson mäklare
Johan Nilsson

Vågar påstå att jag är en engagerad mäklare med fokus på nöjdast kunder och bäst betalt. Över 75% av mina uppdrag kommer genom rekommendationer vilket jag är stolt över. Att arbeta som mäklare är för...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Johan Nilsson
Edin Vatres mäklare
Edin Vatres

Som mäklare är jag engagerad, lyhörd och driven, jag vill att alla affärer ska gå så smidigt som möjligt och att mina kunder alltid ska vara 100% nöjda med min insats. Du som säljare får alltid veta att slutbetyget är mitt slutpris.

Mäklare Edin Vatres
Anneli Göransdotter mäklare
Anneli Göransdotter

Med mer än 10 års erfarenhet i mäklaryrket ser jag till att er kanske största affär i livet blir trygg, enkel och med bäst betalt. Med bra förberedelser och tydlighet hjälper jag både säljare och köpare till en lyckad bostadsaffär. Att arbeta som mäklare ger mig möjligheten att träffa många fantastiska människor i min vardag där övervägande delen av mina uppdrag kommer från rekommendationer...

Mäklare Anneli Göransdotter
Mäklarbild saknas
Erica Sundqvist

Erica Sundqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bollebygd, Borås, Mark och Ulricehamn.

Mäklare Erica Sundqvist
Mäklarbild saknas
Andreas Bergqvist

Andreas Bergqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bollebygd, Borås, Mark och Ulricehamn.

Mäklare Andreas Bergqvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bollebygd.

Mäklarhuset Bollebygd
Göteborgsvägen 18
51734 Bollebygd

bollebygd@maklarhuset.se

033-289969

Är du kontorschef på Mäklarhuset Bollebygd?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.