Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Varberg

Mäklarhuset Varberg

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Varberg

VI KAN VÅRT VACKRA VARBERG!

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter, gårdar och nyproduktion. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

STOR ERFARENHET OCH BRETT KONTAKTNÄT
Mäklarhuset i Varberg är sedan lång tid en etablerad mäklarfirma. Tillsammans har vi mycket bred kompetens inom förmedling av alla typer av fastigheter. Vi har verktygen för en attraktiv bostadspresentation, smart annonsering, ett inarbetat kontaktnät och ett stort rikstäckande kundregister där vi löpande gör sökningar, allt för att hitta de rätta kunderna till varje affär.

VI HJÄLPER DIG GENOM HELA PROCESSEN MED KUNSKAP OCH ENGAGEMANG
Att köpa eller sälja en bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Mäklarhuset står för nära samarbete med kunden, stort engagemang och personlig service vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Varmt välkommen till oss på Mäklarhuset Varberg - Ett smartare val

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Varberg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Ida Persson mäklare
Ida Persson

Jag är lyhörd, ärlig och engagerad. Har arbetat på Mäklarhuset i 14 år och kan vår fantastiska kommun!

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Ida Persson
Sofia Bos mäklare
Sofia Bos

Om du vill samarbeta med en mäklare som arbetar resultatinriktat med stor glöd och engagemang är det mig du ska anlita. Jag älskar mitt jobb och brinner för att göra bra och trygga affärer för alla parter.

Mäklare Sofia Bos
Adam Birk mäklare
Adam Birk

Jag är en målmedveten mäklare med ett öga för detaljer. Bördig från Varberg bidrar jag med god lokalkännedom och ett stort engagemang i vårt samarbete. Kontakta mig så lovar jag att göra mitt yttersta för att din livs viktigaste affär även ska bli din bästa!

Mäklare Adam Birk
Simon Andersen mäklare
Simon Andersen

Med social kompetens och ett glatt humör arbetar jag för att du som säljare ska bli 100% nöjd. Tillsammans med ett stort kontaktnät och god lokalkännedom finns det inga hinder för en riktigt bra affär. Jag kan Varberg.

Mäklare Simon Andersen
Caroline Jönsson mäklare
Caroline Jönsson

Jag har fokus på dig som kund och på dina önskemål som säljare och på att alltid genomföra varje affär på bästa möjlighet sätt.

Mäklare Caroline Jönsson
Robin Ivarsson mäklare
Robin Ivarsson

Jag har varit partner och kontorschef för Mäklarhuset Vaxholm, Österåker och Skärgård. Men längtan till saltare vatten, Sveriges framsida gjorde att jag valde att fortsätta min karriär på Mäklarhuset i Varberg. Uppvuxen i Storebro, ett litet brukssamhälle i Småland. I bakfickan har jag fastighetsekonomutbildning, internationella studier, båtmäkleri och bra bostäder till salu!

Mäklare Robin Ivarsson
Mäklarbild saknas
Emil Memisevic

Emil Memisevic är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Varberg.

Mäklare Emil Memisevic

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Varberg.

Mäklarhuset Varberg
Västra Vallgatan 61
43221 Varberg

varberg@maklarhuset.se

0340-67 60 90

Är du kontorschef på Mäklarhuset Varberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.