Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Kungsbacka

Mäklarhuset Kungsbacka

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Kungsbacka

Ska du sälja din bostad och tycker att det är viktigt att du bli riktigt nöjd? Då tycker kanske du, precis som vi, att marknadsföringen av din bostad med SMART och det personliga engagemanget hos mäklaren är avgörande för att få bäst betalt?!

Vill du få hjälp genom hela försäljningsprocessen?
Vi ger dig personlig service, ett nära samarbete och genomför en aktiv försäljning!

Vi är en del av en stor kedja vilket gör att vi har gott om köpare fastän vi inte synts så mycket i Kungsbacka sedan vi var en av de marknadsledande mäklarbyråerna i kommunen.

Dessutom är vi också mäklare med god lokalkännedom!

Det faktum att vi jobbar lokalt och har köpare till din bostad, gör att vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till högsta pris!

Detta gör att vi har ett nära samarbete med alla våra kunder vilket är viktigt både för dig som säljer ditt hem, men även för dig som letar ny bostad.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Vill du att vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering och att vi delar med oss av våra erfarenheter till dig samt ger dig tips som underlättar försäljningen och är lönsamma för dig?

Fyll i dina uppgifter ovan, klicka på boka fri värdering, ring oss på 0300-93 92 93 eller maila oss på kungsbacka@maklarhuset.se så berättar vi mer!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Kungsbacka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Hanna Gole mäklare
Hanna Gole

Det viktigaste för mig är nöjda kunder och mitt främsta fokus är kunden och att uppnå bästa möjliga resultat. Med stort engagemang, positivitet och lyhördhet finns jag där från början till slut.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Hanna Gole
Emma Wallin mäklare
Emma Wallin

Jag vill alltid leverera på topp och slarvar aldrig! Mitt mål är att varje affär ska avslutas på absolut bästa sätt. Mina kunder uppskattar min flexibilitet och att det alltid är lätt att få tag på mig :)

Mäklare Emma Wallin
Åsa Söderback mäklare
Åsa Söderback

Jag ser möjligheter i alla situationer. Jag är positiv, framåt, envis och lyhörd både när det gäller köpare och säljares tankar och åsikter. Livet är fullt av möjligheter!

Mäklare Åsa Söderback
Lotta Anteros mäklare
Lotta Anteros

Mitt hjärta klappar för att få hjälpa dig att göra en riktigt god affär där du får bra betalt för din bostad! Att få dig att känna dig så nöjd när din bostad är såld att du varmt rekommenderar mig till andra så som så många andra gjort sedan jag blev mäklare 2001.

Mäklare Lotta Anteros
Jennifer Valjus mäklare
Jennifer Valjus

Med min nationalekonomiska utbildning i ryggen kan jag se marknaden ur ett helhetsperspektiv, men det som främst driver mig i mitt arbete är att få hjälpa människor med en av deras största affärer i livet. För mig är varje affär lika viktig och mitt mål är att alla parter känner sig trygga och nöjda genom hela processen. Det uppnår jag genom att vara lyhörd, engagerad och 100% fokuserad. Ring...

Mäklare Jennifer Valjus

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kungsbacka.

Mäklarhuset Kungsbacka
Teknikgatan 2
Kungsbacka

kungsbacka@maklarhuset.se

0300-93 92 93

Är du kontorschef på Mäklarhuset Kungsbacka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.