Mäklarhuset Åsa

Mäklarhuset Åsa

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Åsa

Mäklarhuset har funnits på orten sen många år tillbaka och jag är sen december 2017 i egen regi med nytt kontor i centrala Åsa. Jag har själv vuxit upp i Kungsbacka kommun varav jag väl känner till fördelarna med att bo här.
Kom gärna förbi och säg hej så bjuder jag på kaffe under tiden vi pratar om dina ev tankar på att köpa,, sälja eller om du är nyfiken på värdet av din nuvarande bostad!

Du hittar mig på Polisvägen 13 i Åsa. Ser fram emot att ses!
VÄLKOMNA.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Åsa
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Cissi Tuorilin mäklare
Cissi Tuorilin

Mitt hem är min borg! Jag vet hur viktigt boendet är. En av livets största affärer kräver både noggrannhet och engagemang. Jag ser fram emot att uppfylla era förväntningar och bidra till en trygg och lyckad affär. Min glädje är att göra dig riktigt nöjd!

Mäklare Cissi Tuorilin
Mäklarbild saknas
Toomas Grünberg

Toomas Grünberg är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ale, Angered, Annedal, Askim, Backa, Bergsjön, Bergum, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Gunnared, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan, Göteborgs Oskar Fredrik, Göteborgs Sankt Pauli, Göteborgs Vasa, Haga, Härlanda, Högsbo, Johanneberg,...

Mäklare Toomas Grünberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Åsa.

Mäklarhuset Åsa
Polisvägen 13
439 54 ÅSA

asa@maklarhuset.se

070-863 60 90

Är du kontorschef på Mäklarhuset Åsa?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.