Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Nässjö

Mäklarhuset Nässjö

4,1 av 5 i betyg
Mäklarhuset Nässjö

VÅRA MÄKLARE KAN NÄSSJÖ!
MÄKLARHUSET är Sveriges största fristående mäklarkedja med ca 122 kontor och ca 510 medarbetare runt om i landet. Stordriftsfördelar i kombination med lokala entrepenörer med stor lokalkännedom, ger en oslagbar styrka att på bästa sätt marknadsföra Din bostad vid försäljning, samt ge ett tryggt, korrekt och proffsigt bemötande mot Dig som väljer Mäklarhuset för din bostadsaffär. Allt för att skapa förutsättningar till det bästa resultatet !
Vi vet att vår inställning, tillgänglighet samt viljan till hårt arbete ger resultat. Och resultat har Du rätt att förvänta Dig när Du väljer Mäklarhuset för Din bostadsaffär. Hög servicekänsla, engagerad mäklare, noggrannhet samt viljan att alltid sätta kunden i fokus, är hörnstenar hos våra medarbetare. Ingen affär är den andra lik, därför skräddarsyr vi varje uppdrag utifrån just dina förutsättningar. Vi ger aldrig avkall på hög kvalité i tjänsten. Din bostadsaffär förtjänar den allra bästa uppmärksamhet!

Varmt välkommen med Dina frågor eller funderingar kring Ditt boende. Vi ger Dig korrekta, raka och ärliga svar !

"Vi gör en stor affär av alla uppdrag" !

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Nässjö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Rolf Denesfay mäklare
Rolf Denesfay

Ledorden i min mäklarvardag är proffsig, tydlig och rak kommunikation. Genom åren har jag gjort över 1 800 bostadsaffärer. Detta har gett mig en mycket bred erfarenhet av alla de olika situationer som uppstår vid en bostadsaffär, och kan på ett tryggt och säkert sätt lotsa säljare/köpare genom alla de steg det innebär till en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Rolf Denesfay
Hanna Ohlsson mäklare
Hanna Ohlsson

Är ni som säljare eller köpare 100% nöjda, är jag som mäklare 100% nöjd.

Mäklare Hanna Ohlsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nässjö.

Mäklarhuset Nässjö
Storgatan 19C
28246 Nässjö

nassjo@maklarhuset.se

0380-800 62

Är du kontorschef på Mäklarhuset Nässjö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.