Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Carina Wallentin, Mäklare på Mäklarhuset Partille
Toppmäklare

Carina
Wallentin
Mäklare på Mäklarhuset

4,7 av 5 i betyg

Om Carina Wallentin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Carina?

Går du i säljtankar? Söker du en mäklare vars mål är att överträffa dina förväntningar som säljare? Jag har världens roligaste jobb och det tror jag att mina kunder märker! Mitt mål är att ge både köpare och säljare de bästa förutsättningarna för en lyckad affär med hög kvalitet.
Mina kunder beskriver mig som en lyhörd, driven och ambitiös mäklare som är personligt engagerad i varje moment och att jag alltid gör det där lilla extra för att det ska bli en lyckosam försäljning. De poängterar att de genom hela affären har känt sig trygga och haft ett högt förtroende för mig. Med Mäklarhusets varumärke i ryggen samt vår unika marknadsföring och försäljningsmetod skapar jag förutsättningarna för hur du som säljare får Bäst Betalt för din bostad.

Vad skiljer Carina Wallentin från andra mäklare?

Jag är personligt engagerad genom hela försäljningsprocessen och ser det som ett samarbete oss emellan. Som säljare ska känna till 100% trygg och informerad hela tiden. Varje bostadsförsäljning är unik där varje bostad har olika behov och förutsättningar samt olika målgrupper vilket anpassas under försäljningen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Partille är ett område med både närhet till city som natur och friluftsliv. Gott om sjöar och badställen, närhet till golfbanor och vackra promenadområden. I Partille finns shoppingcenter och idrottsmöjligheter. En ort som passar både yngre, äldre och barnfamiljer.
Göteborg som stad är en stad som antalet boende växer varje år. Många flyttar hit från andra delar av Sverige och andra länder. Det är viktigt att känna till områdens alla fördelar och berätta om närhet till skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker, busstationer och vilket aktivitetsliv som erbjuds i närheten..
Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Carina sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Din bostad kommer synas och jag kommer hitta spekulanter som inte tittar på Hemnet men som absolut kan tänka sig att flytta. Detta berättar jag mer om när vi ses.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-04-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Carina säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Göteborg
 • Partille
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Carina erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Carina Wallentin
är mäklare på

Är du Carina Wallentin?
Logga in och redigera din presentation här.