Mäklarhuset Halmstad

Mäklarhuset Halmstad

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Halmstad

HALMSTADS MEST ANLITADE MÄKLARDUO!
Henrik Borglin och Tommy Karlsson äger Mäklarhuset i Halmstad och är ett sammansvetsat team med vänskap sedan barnsben. De har följts åt genom gymnasiet, lumpen, fotbollsklubbar och Högskolan. Mäklarkarriärerna startade dock på två olika byråer i Halmstad, men efter sju framgångsrika år som anställda uppfylldes slutligen drömmen om att tillsammans få driva en helt egen mäklarbyrå. År 2014 var återföreningen ett faktum och en ny spännande resa tog fart...

FRAMGÅNG ÄR EN BELÖNING AV HÅRT ARBETE
Vi är en dynamisk duo som brinner för vårt yrke och älskar att förmedla bostäder. Vi ställer höga krav på vårt arbete och vill vara det självklara valet för er som värdesätter kvalitet och service. Vårt målinriktade arbete har resulterat i att vi under de senaste 4 åren varit Halmstads mest anlitade mäklare och tillsammans förmedlat över 1250 st bostäder. Under åren har vi också belönats med en mycket hög kundnöjdhet där vi vunnit utmärkelser både individuellt och som kontor.

Vi tror att ödmjukhet och rätt attityd är en förutsättning för en lyckad affär och kommer göra allt för att det ska vara enkelt, tryggt och inspirerande att vara vår kund!

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR
Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av lokalt entreprenörskap i kombination med tillhörigheten i en rikstäckande mäklarkedja. Tillsammans med ca 120 st kontor äger vi gemensamt Mäklarhuset och kan på ett effektivt sätt utveckla vår prisbelönta hemsida och vårt unika kundvårdsystem, samt säkerställa att vi alltid ligger i framkant avseende digital marknadsföring.

10 ÅR I FÖLJD ÄR INGEN SLUMP
Mäklarhuset är den största mäklarkedjan med privat ägande och lokalt entreprenörskap. Svenskt kvalitetsindex har åtta år i följd, 2008 - 2015, utsett Mäklarhuset till den mäklarkedja som har nöjdast kunder i hela branschen och 2016-2017 hamnade vi på en hedrande 2:a plats. Vi är stolta över vårt varumärke och vill att du som kund ska känna stolthet i att ha valt Mäklarhuset som din mäklare.

Välkommen till oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Halmstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Tommy Karlsson mäklare
Tommy Karlsson

- Levererar alltid med högsta kvalitet - Anlitar ni Tommy som mäklare kan ni förvänta er en effektiv försäljningsprocess med ett tillfredställande slutpris. Genom åren har det blivit många prisrekord och Tommy är känd för att alltid ge sitt yttersta för att uppnå bästa möjliga affär. Han är kunnig, engagerad, effektiv, affärsmässig, rak och ärlig. Kryddat med ett stort leende och en positiv...

Mäklare Tommy Karlsson
Henrik Borglin mäklare
Henrik Borglin

HALMSTADS MEST ANLITADE FASTIGHETSMÄKLARE Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2007. Med mina fyra års högskolestudier har jag utöver min fastighetsmäklarutbildning även utökade kunskaper inom bland annat juridik, byggteknik och beteendevetenskap. Min målsättning är att förmedla Halmstads bästa mäklartjänst och att mina kunder skall bli så nöjda att dem rekommenderar mig...

Mäklare Henrik Borglin
Mäklarbild saknas
Emil Karlsson

Emil Karlsson är mäklare på Mäklarhuset i Halmstad.

Mäklare Emil Karlsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Halmstad.

Mäklarhuset Halmstad
Köpmansgatan 10 (inne på Drottning Kristina passagen)
30242 Halmstad

halmstad@maklarhuset.se

035-16 66 55

Är du kontorschef på Mäklarhuset Halmstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.