Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Norrtälje

Mäklarhuset Norrtälje

4,8 av 5 i betyg
Mäklarhuset Norrtälje

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Norrtälje
Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Norrtälje ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN ROSLAGEN
Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Norrtälje drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.
Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Norrtäljes skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta oss i Norrtälje idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Norrtälje
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Olivia Hansen mäklare
Olivia Hansen

Om mångårig erfarenhet, lokal förankring, engagemang och hög servicenivå är viktiga faktorer för dig - då är du rätt uppdragsgivare för mig. Välkommen att höra av dig!

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Olivia Hansen
Tommy Beijer mäklare
Tommy Beijer

Hej, mitt namn är Tommy Beijer. Jag är en glad och social person med nära till skratt. Jag bor i centrala Norrtälje där jag också vistas i både jobb och privat. Utanför jobbet hittar ni mig ofta i...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Tommy Beijer
Staffan Westerberg mäklare
Staffan Westerberg

Vad är viktigt när man ska sälja sin bostad? Att hitta en engagerad och säljande fastighetsmäklare som jag som säljare och mina kunder har förtroende för. Jag heter Staffan och har arbetat många år med att förmedla fastigheter här i Norrtälje. Jag är född och uppvuxen strax söder om Norrtälje i skärgården och bor även i denna fantastiska miljö.

Mäklare Staffan Westerberg
Ida Tegelström mäklare
Ida Tegelström

Jag heter Ida Tegelström och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och har en gedigen erfarenhet av Norrtäljes bostadsmarknad. Jag är uppväxt i kommunen och har själv bott både i skärgården, Rimbo och centrala Norrtälje. Jag är specialiserad inom bostadsrätter då fokus som mäklare under flertalet år har legat på försäljningar av just bostadsrätter och nyproduktion inom centrala Norrtälje.

Mäklare Ida Tegelström
Maria Englund mäklare
Maria Englund

Hej! Jag he­ter Ma­ria och ar­be­tar som fa­stighetsmäkla­re på Mäklar­hu­set i Nor­rtälje. Jag ut­bil­da­de mig till fa­stighetsmäkla­re 1997 och har ar­be­tat som mäkla­re i nor­r­ort se­dan dess. Jag bor på landet i Val­len­tu­na med min fa­milj och ägnar större de­len av min fritid till sportsliga aktiviteter/fritidshus och resor.

Mäklare Maria Englund
Maria Strömbäck mäklare
Maria Strömbäck

Jag brinner för mitt yrke som mäklare och har alltid som mål att genomföra snabba och smidiga bostadsaffärer samt att få nöjda kunder. En viktig del i det är att jag är tydlig, informativ och återkopplar snabbt.

Mäklare Maria Strömbäck
Michelle Cardonius Friberg mäklare
Michelle Cardonius Friberg

Hejsan, jag är en glad Rospigg med mitt hjärta i Roslagens Skärgård, uppväxt i centrala Norrtälje och idag är jag skärgårdsbo ut mot Kapellskär. Rådmansö området är min hemmaplan och där kan jag som din lokala fastighetsmäklare hjälpa dig på bästa sätt. Med stor drivkraft, massvis med engagemang och en pigg syn på marknaden hjälper jag dig till en smidig och lyckad försäljning! Mobil 0766 77 71

Mäklare Michelle Cardonius Friberg
Pär Johnsson mäklare
Pär Johnsson

Jag är en målmedveten och lyhörd mäklare med stort engagemang som alltid vill finnas för dig oavsett om du är säljare eller köpare. Med min långa erfarenhet av försäljning, fastigheter, nyproduktion och med stöd av den enorma kunskap vi besitter på Mäklarhuset hoppas jag få hjälpa er genom er bostadsaffär.

Mäklare Pär Johnsson
Malin Kårlin mäklare
Malin Kårlin

Malin Kårlin är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrtälje.

Mäklare Malin Kårlin
Mäklarbild saknas
David Carlsson

Att arbeta som fastighetsmäklare är en livsstil och givetvis älskar jag mitt jobb. Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär. Mitt mål är att alltid finnas där för dig oavsett om du är köpare eller säljare, hjälpa dig med min mångåriga kunskap om området, fastigheter och framför allt fastighetsaffären.

Mäklare David Carlsson
Mäklarbild saknas
Niklas Davidsson

Niklas Davidsson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrtälje, Upplands-Bro, Bro och Kungsängen.

Mäklare Niklas Davidsson
Mäklarbild saknas
Frida Hyrelius

Frida Hyrelius är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrtälje.

Mäklare Frida Hyrelius
Mäklarbild saknas
Björn Strömberg Wallerström

Björn Strömberg Wallerström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrtälje, Vaxholm, Stockholms skärgård, Tynningö, Österåker, Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, ÅkersbergaÖsterskär.

Mäklare Björn Strömberg Wallerström
Mäklarbild saknas
Linnéa Hammarqvist

Linnéa Hammarqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrtälje.

Mäklare Linnéa Hammarqvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Norrtälje.

Mäklarhuset Norrtälje
Sjötullsgatan 7
30196 Norrtälje

norrtalje@maklarhuset.se

0176-550 50

Är du kontorschef på Mäklarhuset Norrtälje?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.