Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Vaxholm

Mäklarhuset Vaxholm

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Vaxholm

Mäklarhuset i Vaxholm är ett glatt, tävlingsinriktat och professionellt gäng med lokal anknytning. Vi brinner för affärer och nöjda kunder. Vi tror på det personliga engagemanget i kombination med marknadens smartaste marknadsföring Bostadsaffären görs till stor del på nätet idag. Därför så har Mäklarhuset valt att utveckla marknadens smartaste verktyg som optimerar upplevelsen både för säljare och köpare. HD-kvalité på bilderna, digitala beskrivningar, virtuella visningar, kartsök, drönarvyer och smart annonsering som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt köpare. Med våra verktyg vet vi idag med stor säkerhet vem köparen av din bostad är samt hur vi ska göra för att nå fram till köparen.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Vaxholm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Hampus Widén mäklare
Hampus Widén

Jag arbetar utifrån era önskemål.

Mäklare Hampus Widén
Mäklarbild saknas
Wictoria Nilsson

Wictoria Nilsson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vaxholm, Stockholms skärgård och Tynningö.

Mäklare Wictoria Nilsson
Mäklarbild saknas
Angelica Brehmer

Angelica Brehmer är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vaxholm, Stockholms skärgård, Tynningö och Värmdö.

Mäklare Angelica Brehmer
Mäklarbild saknas
Michelle Thöming

Michelle Thöming är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar fritidshus, villor i Vaxholm, Stockholms skärgård och Tynningö.

Mäklare Michelle Thöming

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vaxholm.

Mäklarhuset Vaxholm
Hamngatan 26
18521 Vaxholm

vaxholm@maklarhuset.se

08-541 31 050

Är du kontorschef på Mäklarhuset Vaxholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.