Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Sundsvall

Mäklarhuset Sundsvall

4,8 av 5 i betyg
Mäklarhuset Sundsvall

Mäklarhuset har funnits centralt i Sundsvall sedan 1999. Företaget har vuxit från 3 fastighetsmäklare till i dag 10 fastighetsmäklare och 2 fastighetsmäklarassistenter. Vi är en väl sammansvetsad personalgrupp som jobbat tillsammans i många år. Denna samlade erfarenhet kommer våra kunder till godo. Mäklarhuset i Sundsvall och Timrå kommun förmedlar fastigheter och bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för var och en av våra kunder, i vår mäklartjänst ingår proffsfotograf. Enligt Ski (Svenskt kvalitets index) har Mäklarhuset haft nöjdaste kunder 8 år i rad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Sundsvall
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Natalie Lundgren

Natalie Lundgren är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sundsvall.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Natalie Lundgren
Johanna Eliasson mäklare
Johanna Eliasson

Mitt engagemang och min drivkraft genom hela affären kommer att synas liksom strävan att få ihop din bostadsaffär så tryggt, smidigt och till högsta slutpris som möjligt. Med en genomarbetat plan och hela tiden en god kontakt gör att både du och spekulanterna vet vad nästa steg är.

Mäklare Johanna Eliasson
Henrik Teiler mäklare
Henrik Teiler

Om du vill ha en engagerad och kunnig mäklare som är lyhörd, erfaren och noggrann under hela försäljningsprocessen då ska du kontakta mig. Jag är noga med allt i processen; allt från fotografier, korrekt planritning och att tipsa om rätt förutsättningar inför fotografering - saker som gör att ni kommer att få bättre betalt i slutändan.

Mäklare Henrik Teiler
Alexandra Aynsley mäklare
Alexandra Aynsley

Inget är omöjligt. Jag är målinriktad, har jag bestämt mig för något så kämpar jag hårt för det. Jag jobbar mycket med kundnöjdhet och vill att du som säljare ska vara 100% nöjd. En rekommendation från en nöjd säljare är det finaste man kan få och det som gör att jag brinner för yrket. Jag är noga med att ta vara på alla som visar intresse för bostaden då de kan vara potentiell köpare/ budgivare.

Mäklare Alexandra Aynsley
Pierre Thorsell mäklare
Pierre Thorsell

Jag började som Fastighetsmäklare i Sundsvall/Timrå-området 2008 och arbetade med allt från bostadsrätter till hästgårdar. Hösten 2016 lämnade jag dock branschen för att prova på nya utmaningar. Under våren 2018 blev suget efter branschen för stort och sedan september 2018 är jag tillbaka med nya erfarenheter, mer inspirerad än någonsin.

Mäklare Pierre Thorsell
Linn Haglund mäklare
Linn Haglund

I mitt arbete drivs jag av att överträffa mina kunders förväntningar. Jag är en tävlingsinriktad person som värdesätter trygghet, tillgänglighet och kunskap. Min målsättning är alltid att på ett professionellt sätt vägleda såväl säljare och köpare genom hela försäljningsprocessen. Kontakta mig för en värdering, ett förutsättningslöst möte eller om du bara vill ha tips eller råd om...

Mäklare Linn Haglund
Sofie Svelander mäklare
Sofie Svelander

Att välja mäklare är ett förtroendeval och mitt främsta mål är att du som kund ska känna dig trygg i hela processen. Med tydligt kommunikation, effektivitet, noggrannhet och ett stort engagemang når jag bästa tänkbara resultat för dig som kund.

Mäklare Sofie Svelander
Mäklarbild saknas
Olle Almqvist

Olle Almqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Sundsvall.

Mäklare Olle Almqvist
Mäklarbild saknas
Fredrik Pargéus

Fredrik Pargéus är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Sundsvall.

Mäklare Fredrik Pargéus
Mäklarbild saknas
Mats Eklund

Mats Eklund är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Härjedalen och Sundsvall.

Mäklare Mats Eklund
Mäklarbild saknas
Malin Karlsson

Malin Karlsson är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Sundsvall.

Mäklare Malin Karlsson
Mäklarbild saknas
Katarina Bufvers

Katarina Bufvers är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Härjedalen och Sundsvall.

Mäklare Katarina Bufvers

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sundsvall.

Mäklarhuset Sundsvall
Esplanaden 9
85231 Sundsvall

sundsvall@maklarhuset.se

060-15 15 40

Är du kontorschef på Mäklarhuset Sundsvall?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.