Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Västerås

Mäklarhuset Västerås

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Västerås

På kontoret har vi en familjär känsla och anser att ödmjukhet och rätt attityd är en förutsättning för en lyckad bostadsaffär. Här på Västeråskontoret jobbar Eva, Andreas, Johan, Viktor och Evelina.

VI KAN VÄSTERÅS
Vi har lång erfarenhet och bra lokalkännedom så vi har full koll på Västerås skolor, förskolor, affärer och lokala kommunikationer.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Västerås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Kenneth Parkegren mäklare
Kenneth Parkegren

Statistik saknas, men efter 25 år som mäklare i Västerås kan jag vara mäklaren med flest återkommande kunder – genom åren har jag hjälpt många västeråsare från ett hem till ett annat, flera gånger om. Som infödd västeråsare har jag full koll på staden och omgivningarna.

Mäklare Kenneth Parkegren
Johan Lind mäklare
Johan Lind

Kunskap är något man bäst får genom erfarenhet. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och trivs som fisken i vattnet. Jag gillar att göra affärer och har ett stort engagemang i mitt arbete där jag drivs av viljan att få nöjda kunder. En driven och trygg mäklare som är rak, tydlig och snabb med en speciell känsla för vad situationen kräver.

Mäklare Johan Lind
Mäklarbild saknas
Eva Tell Rylander

Eva Tell Rylander är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Västerås och Skultuna.

Mäklare Eva Tell Rylander
Mäklarbild saknas
Andreas Söderkvist

Andreas Söderkvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Hallstahammar, Kolbäck, Strömsholm, Västerås och Skultuna.

Mäklare Andreas Söderkvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Västerås.

Mäklarhuset Västerås
Stora Gatan 44 A
28229 Västerås

vasteras@maklarhuset.se

021-30 50 20

Är du kontorschef på Mäklarhuset Västerås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.