Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Norrköping, Söderköping & Finspång

Mäklarhuset Norrköping, Söderköping & Finspång

4,7 av 5 i betyg
Mäklarhuset Norrköping, Söderköping & Finspång

Din mäklare i Norrköping
Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Norrköping
Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN NORRKÖPING, FINSPÅNG OCH SÖDERKÖPING
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Med Mäklarhusets verktygslåda finns allt som du som kund önskar dig i din bostadsaffär. Från gemensamt, rikstäckande bevakningsregister, våra breda annonspaket, helhetslösningar gällande försäkringar samt smarta fototjänster med HD-kvalité samt virtuella visningar.

Kontakta din lokala mäklare idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Norrköping, Söderköping & Finspång
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Filip Karlsson mäklare
Filip Karlsson

Jag är väldigt engagerad i allt jag tar mig för vilket märks. För mig är det viktigt att du känner fullt förtroende för mig som mäklare, förtroendet är jag övertygad om byggs via hög tillgänglighet....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Filip Karlsson
Lisa Engberg mäklare
Lisa Engberg

Min största personliga styrka är mitt engagemang och min drivkraft att alltid jobba mot att få en guldstjärna i kanten av mina kunder i alla försäljningar. Jag är en person som är oerhört ambitiös, nyfiken och lyhörd, som i denna bransch, blir ett vinnande koncept för att kunna nå maximala resultat. Jag älskar mitt jobb och brinner för att hjälpa dig med din livs viktigaste affär. Du som kund ska...

Mäklare Lisa Engberg
Petter Klefbeck mäklare
Petter Klefbeck

Jag har en gedigen erfarenhet i kombination med viljan att leverera resultat och fingertoppskänsla för bostadsaffärer och fastighetsjuridik.

Mäklare Petter Klefbeck
Simon Petersson mäklare
Simon Petersson

En bostadsaffär är en av de största sakerna man gör vilket gör att valet av mäklare har stor betydelse. Jag är ambitiös, passionerad, engagerad och gör alltid det där lilla extra som gör skillnad. Att vara flexibel och inge trygghet åt mina kunder är A och O för mig.

Mäklare Simon Petersson
Marcus Mellwing mäklare
Marcus Mellwing

För mig är det absolut viktigaste att mina kunder blir nöjda med sin bostadsaffär. Mitt mål är att vägen från början till slut är så bekymmersfri som möjligt för dig. Jag ser som din fastighetsmäklare till att vara tillgänglig för frågor och funderingar så ofta som möjligt. Jag föreslår den lösning som är bäst för dig och sätter kundnytta och kundnöjdhet först.

Mäklare Marcus Mellwing
Billy Johansson mäklare
Billy Johansson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd med alla moment som försäljningen innefattar, och att genom min kunskap och erfarenhet lyckas förmedla det verkliga värdet av er fastighet till samtliga spekulanter. Jag värdesätter alltid högsta möjliga kundnöjdhet från alla parter vilket gör att jag ger det lilla extra i varje affär, något som även oftast avspeglar sig i slutpriset.

Mäklare Billy Johansson
Jesper Melvinger mäklare
Jesper Melvinger

År 2018 tog jag beslutet att ge mig in i fastighetsmäklarbranschen. Ett beslut jag är mycket glad över idag, när jag nu efter ett par år som mäklarassistent arbetar som Fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Norrköping & Finspång med omnejd. Mer om mig Utöver mitt arbete på Mäklarhuset så har jag på fritiden mitt stora intresse idrott, med en bakgrund av en elitsatsning inom Kanot på...

Mäklare Jesper Melvinger
Christopher Henriksson mäklare
Christopher Henriksson

Som mäklare är jag mycket engagerad i mina kunder och har inga problem att lägga några extra timmar på att göra varje affär lite bättre.

Mäklare Christopher Henriksson
Elin Tuvklint mäklare
Elin Tuvklint

För att få bäst betalt och en trevlig upplevelse när du säljer din bostad, behöver du en engagerad och skicklig mäklare, här har du mig! Jag kommer med trygghet och glädje finnas med dig som rådgivare genom både köp- och säljprocessen och se till att du får ut det bästa av din bostadsaffär.

Mäklare Elin Tuvklint
Mäklarbild saknas
Tobias Backman

Tobias Backman är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrköping, Kimstad, Kolmården, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet och Åby.

Mäklare Tobias Backman

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Finspång, mäklare i Norrköping och mäklare i Söderköping.

Mäklarhuset Norrköping, Söderköping & Finspång
Drottninggatan 40
60226 Norrköping

simon.petersson@maklarhuset.se

011-247970

Är du kontorschef på Mäklarhuset Norrköping, Söderköping & Finspång?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.