Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Linköping

Mäklarhuset Linköping

4,4 av 5 i betyg
Mäklarhuset Linköping

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Linköping
Ni hittar oss på Industrigatan 36, alldeles bredvid Norden-rondellen.
Ingång via stora entrén och en trappa upp, (hiss finns).
P-plats utanför huset och inne på gården.
Välkommen in!

KÖP OCH SÄLJ BOSTAD MED MÄKLARHUSET LINKÖPING
Funderar du på att förändra ditt boende och vill köpa eller sälja en bostad? Då kan du vara säker på att du får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov!
Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Vi har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar en av våra mäklare i Linköping ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Vårt nära samarbete med Auktionshuset ger dessutom en heltäckande service vid försäljningar av dödsbon och vid flytt. Vi kan ombesörja allt från värdering, försäljning av inventarier, bortforsling och visnings- samt flyttstädning. Ovärderligt för dig som vill underlätta hela processen.

VÅRA MÄKLARE KAN LINKÖPING
Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Linköping är familjeägt och drivs av Gomér & Andersson som sedan många år har ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter, kommersiella fastigheter, gårdar och jordbruk. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

KONTAKTA OSS
Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig, ring 013-37 52 25 eller besök oss på Industrigatan 36.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Linköping

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Linköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jennifer Collins mäklare
Jennifer Collins

Mitt mål är att du som säljare ska ska bli 100 % nöjd. Lyhördhet, engagemang och tillgänglighet ser jag som viktiga delar i mitt arbete som mäklare. En bostadsaffär är en stor händelse och jag kommer gör allt för att du som kund ska bli nöjd.

Mäklare Jennifer Collins
Carl Eklöf mäklare
Carl Eklöf

Med dig som uppdragsgivare kommer jag på ett tryggt och engagerat sätt se till att din fastighetsaffär går smidigt från början till slut. Min vision som mäklare är att jobba långsiktigt, och genom att skräddarsy affären så den passar just dig, skapa så hög kundnöjdhet som möjligt.

Mäklare Carl Eklöf
Johannes Karlsson mäklare
Johannes Karlsson

Varje bostadsaffär är unik varpå jag erbjuder en skräddarsydd tjänst som passar just din situation. Vill du ha en mäklare som är noggrann, flexibel, tillgänglig dygnet runt och som aktivt arbetar för att maximera din försäljning? Tveka inte att höra av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst första möte, när det passar dig!

Mäklare Johannes Karlsson
Mäklarbild saknas
Stefan Ristorp

Stefan Ristorp är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Linköping, Mjölby, Motala och Vadstena.

Mäklare Stefan Ristorp
Mäklarbild saknas
Johan Rystadius

Johan Rystadius är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Kinda, Linköping, Motala och Åtvidaberg.

Mäklare Johan Rystadius

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Linköping.

Mäklarhuset Linköping
Industrigatan 36
24214 Linköping

linkoping@maklarhuset.se

013-37 52 25

Är du kontorschef på Mäklarhuset Linköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.