Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Partille

Mäklarhuset Partille

4,8 av 5 i betyg
Mäklarhuset Partille

Varje bostadsförsäljning är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Mäklarhuset har mångårig erfarenhet av marknaden och har med åren kommit att bli en av de ledande aktörerna. För oss är varje försäljningsuppdrag unikt och vi lägger stor vikt vid detaljerna. Istället för att fokusera på att bli störst, strävar vi efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst.

Kontakta din lokala mäklare i Partille idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Partille
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Carina Wallentin mäklare
Carina Wallentin

Går du i säljtankar? Söker du en mäklare vars mål är att överträffa dina förväntningar som säljare? Jag har världens roligaste jobb och det tror jag att mina kunder märker! Mitt mål är att ge både...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Carina Wallentin
Anja Hartvigsen mäklare
Anja Hartvigsen

Jag har ett brinnande engagemang och är väldigt målinriktad vilket leder till affärer med många nöjda kunder.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anja Hartvigsen
Rebecka Bergström mäklare
Rebecka Bergström

Engagemang, målmedvetenhet och lyhördhet ger bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Jag heter Rebecka Bergström och arbetar som fastighetsmäklare med fokus på bostadsrätter i Partille kommun. I mitt arbete kombinerar jag en hög ambitionsnivå och energi med kompetens, drivkraft och ett stort personligt engagemang. De egenskaperna, tillsammans med en stor kärlek till mitt yrke, har...

Mäklare Rebecka Bergström
Rebecka Polhem mäklare
Rebecka Polhem

Efter ca 500 sålda bostäder besitter jag den erfarenhet som krävs för att genomföra en bra affär. Det gäller allt från hur man lägger upp en strategi för högt slutpris till att hitta lösningar på oförutsedda händelser. Varje bostad jag hjälper till att förmedla hanterar jag som om det vore min egen. Därför kan du som kund känna dig trygg i att få en mäklare som gör allt för en lyckad försäljning.

Mäklare Rebecka Polhem
Kajsa Andersson mäklare
Kajsa Andersson

Jag arbetar alltid tills jag är nöjd utifrån mina egna, högt uppsatta mål. Detta gör att jag i min yrkesroll givetvis inte är nöjd förrän du är det. Vi har alltså ett gemensamt mål och jag kommer att göra mitt yttersta för att t.o.m. överträffa dina förväntningar, genom att skräddarsy varje förmedling utifrån dess unika förutsättningar. Jag hoppas att vi på detta sätt kan bli nöjda tillsammans!

Mäklare Kajsa Andersson
Catrin Tengfjord mäklare
Catrin Tengfjord

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Partille kommun sedan 1996. Tillsammans med Ulf Hagdahl driver jag Mäklarhuset i Lerum och i Härryda samt Partille även med Anja. Ett spännande arbete i en kedja som hela tiden utvecklas. Min långa erfarenhet, stora engagemang och en rak och ärlig kommunikation borgar för att din bostadsaffär blir så trygg och bra som möjligt.

Mäklare Catrin Tengfjord

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Partille.

Mäklarhuset Partille
Göteborgsvägen 101
63196 Sävedalen

partille@maklarhuset.se

031-26 08 60

Är du kontorschef på Mäklarhuset Partille?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.