MäklarOfferter

Linda Lydén

Mäklare på Mäklarhuset

Linda Lydén
BetygStjärna4,3/5
Mäklarhuset

Jag vet att en försäljningsprocess är en av de största affärerna man gör i livet och jag finns där för att ge allt det stöd du behöver i form av råd och för att göra processen så smidig som möjligt före, under och efter försäljningen. Jag vill alltid att mina säljare ska vara 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Linda Lydén, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Linda Lydén samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Linda säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har arbetat 20 år på marknaden i Östersund och Åre som mäklare och har god erfarenhet av både marknaden samt hantering av alla möjliga olika sorters objekt och frågeställningar man kan ställas inför vid en försäljning. Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Min uppgift är att göra er försäljning så enkel och smidig som möjligt samt finnas där för er och ge er råd före, under och efter försäljningsprocessen.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

När vi lägger ut något till försäljning vill vi inte att någon köpare ska missa det, om de mot förmodan ändå skulle ha gjort det ska en god vän, nära släkting eller dylikt upptäcka att det är till försäljning och kunna tipsa den de känner. Därför marknadsför vi våra annonser så att de skall synas på så många ställen som möjligt. Bostadsannonsen exponeras på vår egen hemsida www.maklarhuset.se men även på www.hemnet.se. Vi har även gott om följaren på våra sociala medier och marknadsför även objekten där både via våra egna kanaler och köpt marknadsföring. Utöver exponeringen digitalt hänvisar vi även kunder från liknande tidigare försäljningar till era bostäder samt kopplar den mot vårat spekulantregister. Även lokala mediaplatser kan används i marknadsföringen samt skyltning i vårat centralt belägna skyltfönster efter gågata. Våra bilder tas av professionell fotograf och vårat försäljningsmateriel såsom visningsbroschyrer trycks på tryckeri. Vid specifika önskemål om marknadsföring ordnar vi även detta då vi har flera uppslag på möjliga kanaler såsom DI, SvD, finn.no osv.

Rekommendationer (5)

Linda Lydén har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,3 / 5Baserat på 6 omdömen
Brita W.+6 mån.
Sålde tomt i Östersund

Jag är nöjd med Linda som tog hand om min försäljning. Hon är väldigt rak på sak och tydlig vilket jag uppskattar. Rekommenderar Linda!

Maria N.+6 mån.
Sålde villa i Krokom

Linda är en toppen mäklare som ingav ett bra intryck. Vår personkemi klickade perfekt och jag är super nöjd över hur hon skötte min försäljning. Kan verkligen rekommendera henne vidare till andra bostadssäljare.

Jan V.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Östersund

Linda Lydén är en duktig mäklare som jag kan rekommendera vidare. Hon skötte försäljningen jättebra. Jag blev nöjd!

Vivi-Ann B.+6 mån.
Sålde villa i Östersund

Linda gav ett gott intryck och ingav mest förtroende av de mäklare jag träffade inför försäljningen. Hon skötte allt på ett smidigt sätt och hade en tydlig och bra kommunikation genom hela processen. Rekommenderas!

Lämna omdöme

Här mäklar Linda Lydén

Linda jobbar som mäklare i Östersund, Krokom, Berg, Bräcke och Ragunda.

Objekttyper

Linda förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Linda erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Linda

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Linda

Linda Lydén är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Mäklarhuset Östersund
Stjärna4,8/5
Mäklarhuset ÖstersundStorgatan 34, 831 30 ÖstersundBrev ostersund@maklarhuset.seTelefon 063 - 13 44 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare