Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Norrort

Mäklarhuset Norrort

4,2 av 5 i betyg
Mäklarhuset Norrort

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärer man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Norrort idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Vi finns i Norrtälje, Täby, Danderyd, Österåker, Vaxholm, Vallentuna, Sollentuna samt Solna/Sundbyberg. Varmt välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Norrort
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Michelle Cardonius Friberg mäklare
Michelle Cardonius Friberg

Hejsan, jag är en glad Rospigg med mitt hjärta i Roslagens Skärgård, uppväxt i centrala Norrtälje och idag är jag skärgårdsbo ut mot Kapellskär. Rådmansö området är min hemmaplan och där kan jag som din lokala fastighetsmäklare hjälpa dig på bästa sätt. Med stor drivkraft, massvis med engagemang och en pigg syn på marknaden hjälper jag dig till en smidig och lyckad försäljning! Mobil 0766 77 71

Mäklare Michelle Cardonius Friberg
Elisabet Stuxberg mäklare
Elisabet Stuxberg

Att få vara delaktig vid en av de största förändringar man gör i livet är oerhört spännande och varje affär är unik. Förutom ett brett kunnande krävs ett stort engagemang och en lyhördhet för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. Min största drivkraft är att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda genom hela affären.

Mäklare Elisabet Stuxberg
Mäklarbild saknas
David Carlsson

Att arbeta som fastighetsmäklare är en livsstil och givetvis älskar jag mitt jobb. Jag är driven, tävlingsinriktad och målmedveten vilket gör att jag ger allt i varje affär. Mitt mål är att alltid finnas där för dig oavsett om du är köpare eller säljare, hjälpa dig med min mångåriga kunskap om området, fastigheter och framför allt fastighetsaffären.

Mäklare David Carlsson
Mäklarbild saknas
Michelle Thöming

Michelle Thöming är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar fritidshus, villor i Vaxholm, Stockholms skärgård och Tynningö.

Mäklare Michelle Thöming

Mäklarhuset Norrort
Stockholmsvägen 134
22228 Täby

sthlm.norrort@maklarhuset.se

08-638 08 00

Är du kontorschef på Mäklarhuset Norrort?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.