Mäklarhuset Huddinge & Botkyrka

Mäklarhuset Huddinge & Botkyrka

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Huddinge & Botkyrka

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Huddinge
Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset i Huddinge erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN HUDDINGE
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom i området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i Huddinge. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i nio år (2008-2016) haft topplaceringar i undersökningar av landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Vi ligger dessutom i topp när det gäller slutpriser! Kontakta din lokala mäklare i Huddinge idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Mäklarhuset Huddinge & Botkyrka
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Titti Niesen mäklare
Titti Niesen

Hej Jag är övertygad om att grunden till en lyckad bostadsaffär är att hitta en mäklare som vill göra det lilla extra för både köpare och säljare. Mitt positiva sätt, höga ambitionsnivå, och med lång erfarenhet blir jag den bästa representanten för Din bostad. Tillsammans planerar vi Din försäljning för bästa resultat. Vi ses.

Mäklare Titti Niesen
Patrik Granlund mäklare
Patrik Granlund

Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med service och människor. Jag brinner för att göra det lilla extra så att du som kund ska få bäst betalt och en trygg affär. Förtroendet att få hjälpa människor i deras största affär i livet ser jag som ett stort privilegium.

Mäklare Patrik Granlund
Veronika Andersson Gosk mäklare
Veronika Andersson Gosk

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och är själv stolt Haningebo. Tack vare min erfarenhet och lokalkännedom har jag hjälpt många nöjda kunder att köpa och sälja sitt boende. Mina främsta egenskaper är att jag har ett stort personligt engagemang och strävar alltid efter att alla mina kunder ska få en trygg affär och bäst betalt. Hör av er! Om ni har några funderingar kring er...

Mäklare Veronika Andersson Gosk
Daniel Ekdahl mäklare
Daniel Ekdahl

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare sedan 2012 samt flera tidigare års erfarenhet inom sälj- och servicebranschen så vet jag vad som krävs. Alla är olika och detsamma gäller för fastighetsaffärer, det handlar om att skräddarsy den perfekta lösningen just för dig. Jag älskar att hjälpa mina kunder till sin drömaffär och ger mig aldrig förrän alla är 100% nöjda.

Mäklare Daniel Ekdahl
Linus Ottosson-Hahne mäklare
Linus Ottosson-Hahne

För att få högsta möjlig slutpris krävs det en mäklare som ser värdet och potentialen i din bostad. Med mitt öga för detaljer samt mitt breda spekulantregister får du det i mig som mäklare.

Mäklare Linus Ottosson-Hahne

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Botkyrka och mäklare i Huddinge.

Mäklarhuset Huddinge & Botkyrka
Fullerstatorget 10
141 35 Huddinge

huddinge@maklarhuset.se

08 774 02 80

www.maklarhuset.se

Är du kontorschef på Mäklarhuset Huddinge & Botkyrka?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis