Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Essingen & Fredhäll

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jessica Winter mäklare
Jessica Winter

Är målmedveten och genomför varje affär med hög professionalitet och omtanke. Har varit i branschen sedan 2010 och verksam på Mäklarhuset sedan 2014. Med snart 15 års erfarenhet inom service och försäljning kommer jag tryggt att guida er genom processen, vare sig ni önskar köpa eller sälja bostad så finns jag alltid tillgänglig för frågor.

Mäklare Jessica Winter
Zolle Baleng mäklare
Zolle Baleng

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011 och drivs främst av att överträffa mina kunders förväntningar på service och professionalism. Med ett personligt engagemang ser jag till att du som kund känner att jag gör allt för att din lägenhetsförsäljning ska bli så lyckad den kan bli. Kontakta mig så ska jag berätta exakt hur vi går tillväga för att nå bäst resultat.

Mäklare Zolle Baleng

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Fredhäll.

Mäklarhuset Essingen & Fredhäll
Primusgatan 73
11267 Stockholm

essingen@maklarhuset.se

08-133000

Är du kontorschef på Mäklarhuset Essingen & Fredhäll?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.