MäklarOfferter

Emil Andersson

Mäklare på Mäklarhuset

Emil Andersson
Mäklarhuset

Jag har mångårig erfarenhet inom försäljning och är övertygad om att en lyckad bostadsaffär kräver en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Jag strävar alltid efter att överträffa mina säljares förväntningar och gör därmed mitt yttersta i varje affär. Målet är att mina kunder alltid ska återkomma vid varje bostadsaffär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Emil Andersson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Emil Andersson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Emil säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har ett ytterst stort kontaktnät av spekulanter som letar lägenhet då jag lägger ner väldigt mycket tid och lär känna varje spekulant jag pratar med för att kunna matcha rätt lägenhet med den perfekta köparen, vilket leder till att du som kund kan vara säker på att du får bäst betalt. Jag har valt att specialisera mig på bostadsrätter och har en lokalkännedom av toppklass i området. Med min engagerade framtoning och målmedvetenhet i kombination med Mäklarhuset framgångsrika arbetsmetod skapas de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Genom att ha koll på marknaden och var potentiella kunder befinner sig, väljer jag att visa din bostad på många olika marknadsplatser, utöver det stora personliga kontaktnätet jag skickar ut till. På så vis kan vi säkerställa att vi når så många spekulanter som möjligt för att hitta rätt köpare. Vi har flertal olika sätt att marknadsföra bostäder där vi använder sociala medier, bostadssiter, digital skyltning, kundregister och matchning.

Rekommendationer (0)

Emil har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Emil som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Emil Andersson

Emil jobbar som mäklare i Solna, Sundbyberg, Alvik, Traneberg, Norra Ängby, Blackeberg, Södra Ängby, Mariehäll, Abrahamsberg, Äppelviken m.fl.

Objekttyper

Emil förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Emil erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Emil

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Emil

Emil Andersson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Mäklarhuset Bromma, Sundbyberg, Solna & Essingen
Stjärna5/5
Mäklarhuset Bromma, Sundbyberg, Solna & EssingenKöpsvängen 8, 168 67 BrommaBrev bromma@maklarhuset.seTelefon 08 - 26 05 60
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare