Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Borås

Mäklarhuset Borås

4,8 av 5 i betyg
Mäklarhuset Borås

Din mäklare i Borås
Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Borås.
Hos oss möter du engagerade mäklare som har lång erfarenhet av marknaden med omnejd. Vår strävan är att överträffa våra kunders förväntningar så att de alltid rekommenderar oss vidare - Först då är vi helt nöjda. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en tryggare och mindre krånglig plats för våra kunder. Så om du ska köpa eller sälja din bostad - gör det enkelt för dig och kontakta någon av våra noggranna och engagerade mäklare. Vi erbjuder dig en heltäckande modern mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder.

Våra fastighetsmäklare kan Borås
Som din fastighetsmäklare i Borås har vi koll på bostadsmarknaden och allt annat som händer i området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, naturområden, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.

Som del av Sveriges största fristående mäklarkedja med 125 kontor runt om i landet har vi en trygg organisation i ryggen. Detta kombinerat med vår stora lokalkännedom och långa erfarenhet, både i Borås och i branschen, gör att vi kan erbjuda dig det bästa av två världar i form av bland annat proffsig marknadsföring och en hög personlig service.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna i livet. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljare och köpare. Vi vet att ingen bostadsaffär är den andra lik och är därför måna om att vara lyhörda inför våra kunders behov och anpassa vårt samarbete efter rådande omständigheter, alltmedan vi ständigt strävar efter att överträffa de förväntningar som finns.

Välkommen att kontakta oss!
Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder, så som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering, och även rådgivning kring din bostad.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Borås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Johan Nilsson mäklare
Johan Nilsson

Vågar påstå att jag är en engagerad mäklare med fokus på nöjdast kunder och bäst betalt. Över 75% av mina uppdrag kommer genom rekommendationer vilket jag är stolt över. Att arbeta som mäklare är för...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Johan Nilsson
Emil Eriksson mäklare
Emil Eriksson

Jag gillar att leda mina kunder i viktiga beslut. Att överträffa mina egna samt mina kunders mål är det som ständigt driver mig framåt. Vill du samarbeta med en mäklare som är effektiv, gillar att se resultat, med en rak kommunikation samt har nära till skratt? Då är jag rätt mäklare för dig! Jag är uppvuxen i Borås och har god lokalkännedom. Ledord: tydlighet, ordning och engagemang. Ditt...

Mäklare Emil Eriksson
Edin Vatres mäklare
Edin Vatres

Som mäklare är jag engagerad, lyhörd och driven, jag vill att alla affärer ska gå så smidigt som möjligt och att mina kunder alltid ska vara 100% nöjda med min insats. Du som säljare får alltid veta att slutbetyget är mitt slutpris.

Mäklare Edin Vatres
Per-Anders Haglund mäklare
Per-Anders Haglund

Jag är en engagerad och driftig fastighetsmäklare som tar förmedlingen ända in i mål.

Mäklare Per-Anders Haglund
Anneli Göransdotter mäklare
Anneli Göransdotter

Med mer än 10 års erfarenhet i mäklaryrket ser jag till att er kanske största affär i livet blir trygg, enkel och med bäst betalt. Med bra förberedelser och tydlighet hjälper jag både säljare och köpare till en lyckad bostadsaffär. Att arbeta som mäklare ger mig möjligheten att träffa många fantastiska människor i min vardag där övervägande delen av mina uppdrag kommer från rekommendationer...

Mäklare Anneli Göransdotter
Mäklarbild saknas
Erica Sundqvist

Erica Sundqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bollebygd, Borås, Mark och Ulricehamn.

Mäklare Erica Sundqvist
Mäklarbild saknas
Andreas Bergqvist

Andreas Bergqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bollebygd, Borås, Mark och Ulricehamn.

Mäklare Andreas Bergqvist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Borås.

Mäklarhuset Borås
Lorensbergsgatan 2
50430 Borås

boras@maklarhuset.se

033-10 77 99

Är du kontorschef på Mäklarhuset Borås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.