MäklarOfferter

Gabriel Krogius

Mäklare på AFI FastighetsMäklare

BetygStjärna5/5
AFI FastighetsMäklare

Som fastighetsmäklare har jag ett stort ansvar att hjälpa dig som kund med din kanske största affär. Detta förtroendeuppdrag är alltid lika hedrande, och kräver alltid ett hårt arbete för att uppfylla dina önskemål.

Vid varje affär är jag alltid redo att göra allt jag kan för att du ska bli nöjd och få så bra betalt som möjligt för din bostad!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Gabriel Krogius, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Gabriel Krogius samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Gabriel säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Som uppvuxen i en mäklarfamilj har intresset för fastighetsaffärer och bostäder alltid funnits där. Detta har gett mig en ovärderlig erfarenhet om hur bostadsmarknaden faktiskt fungerar och vad som krävs för att uppnå de högsta slutpriserna och de nöjdaste kunderna.

Att jag dessutom är verksam i kommunen där jag vuxit upp gör att jag känner till områdena in i minsta detalj och har ett mycket värdefullt kontaktnät.

För att du ska få bästa möjliga bostadsaffär måste jag som mäklare ha den bredaste kunskapen om ditt område och alltid vara påläst om ditt boende för att kunna utforma en strategi som passar just dig och din affär. På detta sätt kan jag även bemöta dina potentiella köpare på bästa sätt vilket är ett av de viktigaste momenten i hela processen.

De senaste 5 åren har jag varit verksam mäklare i Bromma i Stockholm och har även erfarenheter från Uppsalas marknad. Från dessa tuffa marknader har jag tagit med mig verktyg att använda runt om i Sigtuna Kommun.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vår målsättning är alltid att marknadsföra ditt boende på de marknadsplatser som är rätt för dig, din bostad och där vi hittar köpare och får bred exponering. Då vi är en oberoende byrå kan vi alltid välja var ditt objekt ska synas, och därför väljer vi bredast möjliga exponering. Tack vare detta kan vi även tillgodose dina specifika önskemål.

- Vår hemsida
- Hemnet
- Lokaltidning
- Vårt skyltfönster precis vid Märsta station
- Spekulantregister och brett nätverk där vi kontaktar köparna personligen

Rekommendationer (11)

Gabriel Krogius har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 11 omdömen
Anette A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Märsta

Gabriel var väldigt trevlig, tillmötesgående och kände till området. Jag kände mig trygg med honom som mäklare och rekommenderar vidare!

Peter B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sigtuna

Gabriel var noggrann, insatt i marknaden och i området där vi bodde och han hade också en bred kundkrets. Han låg alltid ett steg före och vi har bara positivt att säga om honom. Vi var väldigt nöjda med Gabriel och rekommenderar honom vidare!

Monica H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sigtuna

Jag är oerhört nöjd med mitt val av mäklare, Gabriel Krogius var bra på alla tänkbara sätt! Alltid tillgänglig och väldigt hjälpsam. Jag kunde inte fått en bättre mäklare! Rekommenderar verkligen Gabriel vidare.

Christina E.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Sigtuna

Jag valde helt klart den bästa mäklaren i kommunen! Gabriel höll mig alltid underrättad om vad som hände och han skötte allting alldeles lysande. Jag rekommenderar verkligen andra att välja Gabriel som mäklare!

Lämna omdöme

Här mäklar Gabriel Krogius

Gabriel jobbar som mäklare i Sigtuna.

Objekttyper

Gabriel förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Villa

Arvodestyper

Gabriel erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Gabriel

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Gabriel

Gabriel Krogius är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

AFI FastighetsMäklare
Stjärna5/5
AFI FastighetsMäklareStationsgatan 3C nb, 195 47 MärstaBrev info@afi.seTelefon 08 - 591 275 45
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare