SkandiaMäklarna Kista

SkandiaMäklarna Kista

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Kista

Välkommen till oss på SkandiaMäklarna i Kista, Husby, Akalla och Tensta!

Vi har sålt hus och lägenheter i området med mycket gott resultat sedan 1995. Vår affärsidé är att sälja på en toppnivå så att våra kunder rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. SkandiaMäklarna, en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor, är kända som kvalitetsmäklare. Vi strävar inte efter att bli störst eller att sälja mest, däremot att sälja bäst. Med god lokalkännedom, förankring och mångårig erfarenhet av fastighetsförmedling i området hjälper vi både dig som säljare och dig som spekulant med din fastighetsaffär.

Ring oss gärna så berättar vi mer om vårt sätt att arbeta, det lönar sig!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Kista
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Micaela Rebel mäklare
Micaela Rebel

Personer som känner mig beskriver mig som målmedveten, strukturerad och tävlingsinriktad. Jag älskar möten mellan människor där vi skapar en vinn-vinn situation och drivs av att slå nya försäljningsrekord. Målet efter varje avslutad affär är att både säljare och köpare ska vara så nöjd att jag blir vidare rekommenderad till vänner.

Mäklare Micaela Rebel
Pezhman Ivinger mäklare
Pezhman Ivinger

Med mig vid din sida får du en fastighetsmäklare som är lyhörd för dina behov och omsorgsfullt tar dig igenom hela processen. Ditt förtroende att förmedla ditt livs viktigaste affär är något jag tar på yttersta allvar och lämnar därför inget åt slumpen.

Mäklare Pezhman Ivinger
Rambod Panjaki mäklare
Rambod Panjaki

Rambod Panjaki är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hässelby, Kista, Rinkeby, Råcksta, Tensta, Vinsta och Vällingby.

Mäklare Rambod Panjaki

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kista.

SkandiaMäklarna Kista
Härnösandsgatan 2
162 74 Vällingby

kista@skandiamaklarna.se

08-555 542 55

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Kista?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.