Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Norrköping

SkandiaMäklarna Norrköping

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Norrköping

SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Norrköping och det faktum att vi finns på plats betyder att vi både jobbar och bor här. Vi tror på ett stort engagemang och strävar efter att alltid ha ett nära samarbete med både säljare och köpare. Vi kan hjälpa dig med de olika typer av bostadsaffärer och är med i processen från de första stegen tills dess att du får nycklarna till ditt nya boende. Våra medarbetare kan bland annat hjälpa till med att värdera din bostad och hantera budgivningen. SkadiaMäklarna finns här för dig och bistår med följande:

Värdering
Objektbeskrivning
Visning
Budgivning
Köpekontrakt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Norrköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Marcus Gunnarsson mäklare
Marcus Gunnarsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och att vi skall hitta en köpare som även den blir 100% nöjd.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Marcus Gunnarsson
Amanda Segersten mäklare
Amanda Segersten

Jag älskar mitt arbete som mäklare. Det absolut bästa med yrket är att jobba med människor och uppfylla deras bostadsdrömmar. Vi gör en gemensam resa tillsammans där du som kund är involverad i...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Amanda Segersten
Marcus Wigren mäklare
Marcus Wigren

Marcus Wigren är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrköping, Kimstad, Kolmården, Norsholm, Skärblacka, Svärtinge, Vikbolandet och Åby.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Marcus Wigren
Alexander Bergh mäklare
Alexander Bergh

Vill du träffa en mäklare som inte känns som en mäklare? Det här yrket är för mig en livsstil och jag trivs verkligen med det! Mitt personliga engagemang gör att många kunder även blir framtida...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Alexander Bergh
Emma Aldhagen mäklare
Emma Aldhagen

Det är otroligt roligt att få vara delaktig i ett så stort steg i livet som en förändring i boendet faktiskt är. Därför ser jag alltid till att vara ordentligt förberedd och flexibel för att på bästa...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Emma Aldhagen
Jens Jörheden mäklare
Jens Jörheden

Jag har ett stort engagemang och kommer gör allt för att du som säljare ska bli nöjd med allt från annons till slutpris.

Mäklare Jens Jörheden
Kristian Horvath mäklare
Kristian Horvath

Jag sätter höga krav på mig själv och avslutar inte förens målet är uppnått. För mig finns inte några motgångar, bara utmaningar! Med ett stark varumärke i bagaget, god lokalkännedom både i Norrköping och Finspång ser jag till att dina bostadsdrömmar går i uppfyllelse.

Mäklare Kristian Horvath
Filip Åberg mäklare
Filip Åberg

Mitt namn är Filip Åberg och jag har varit en del av SkandiaMäklarna sedan 2020. Jag är uppväxt i Krokek men bott större delen av mitt liv i Lindö. Idag bor jag centralt i Norrköping tillsammans med min hund Elis. Jag är en tävlingsmänniska och resultat är min största drivkraft. Detta kommer du som säljare ha nytta av eftersom min målsättning är att alltid leverera en förstklassig mäklartjänst...

Mäklare Filip Åberg
Pontus Svahn mäklare
Pontus Svahn

Med en bakgrund inom idrottsvärlden så har jag under åren fått lära mig vad som är viktigast när man arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, ärlighet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att maximera...

Mäklare Pontus Svahn
Fredrik Berg mäklare
Fredrik Berg

Jag vill att du som säljare ska känna trygghet genom hela säljprocessen och bli 100-procent nöjd. Jag strävar alltid efter att hitta den bästa köparen och lägger mycket tid på uppföljning för att inte missa ett bud = maximerat slutpriset!

Mäklare Fredrik Berg
Mäklarbild saknas
Lukas Landberg

Lukas Landberg är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Nyköping, Söderköping, Vadstena, Valdemarsvik och Västervik.

Mäklare Lukas Landberg
Mäklarbild saknas
Angela Christensen

Angela Christensen är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Nyköping, Söderköping, Vadstena, Valdemarsvik och Västervik.

Mäklare Angela Christensen
Mäklarbild saknas
Filip Ljungström

Filip Ljungström är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Finspång, Norrköping, Nyköping, Söderköping, Vadstena, Valdemarsvik och Västervik.

Mäklare Filip Ljungström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Norrköping.

SkandiaMäklarna Norrköping
Drottninggatan 3
60222 Norrköping

norrkoping@skandiamaklarna.se

011-36 44 50

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Norrköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.