Tobias Aasa, Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare
Toppmäklare

Tobias
Aasa
Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare

5 av 5 i betyg
Visa Tobias rekommendationer

Om Tobias Aasa

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tobias?

En bostadsaffär är för många en väldigt stor affär i livet. Målet i varje enskild affär är att mina kunder efteråt ska känna att jag verkligen har gjort allt för en lyckad försäljning. En lyckad försäljning kräver noggrannhet och engagemang, gentemot både säljaren och tänkbara köpare.

En köpare som får svar på alla sina frågor, rådgivning kring sin egen försäljning eller möjlighet att få se bostaden en extra gång kommer att känna en större trygghet och kanske under budgivningen utgöra skillnaden mellan en god affär och en riktigt lyckad sådan.

Vad skiljer Tobias Aasa från andra mäklare?

Jag är en målmedveten mäklare som ser varje nytt försäljningsuppdrag som unikt, där anpassning, noggrannhet och engagemang i slutändan speglar resultatet. Som person är jag en tävlingsmänniska som alltid ger 100 % och vet att hårt arbete många gånger bidrar till skillnaden mellan en bra affär och en riktigt lyckad sådan.

I grunden är jag civilekonom och har arbetat inom försäljning i över 15 år, varav 10 år som mäklare. Med hjälp av min erfarenhet och inställning till mäklaryrket kan du som kund alltid känna dig trygg. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och på fritiden åker jag gärna skidor eller spelar basket.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nacka är en fantastisk kommun med närhet till både stadspuls, hav och natur. Kommunen genomgår en stor utveckling där nya områden skapas, många bostäder byggs och kommunikationerna ökar med bland annat tunnelbana som är planerad till 2030. Nacka är minst sagt en framtidskommun! Som lokal mäklare i Nacka känner jag till områdets alla fördelar och vad som är viktigt att veta som köpare, såsom skolor, badsjöar och kommunikationer.

Hur marknadsför Tobias sina bostadsförsäljningar?

Vi har en genomtänkt och kraftfull marknadsföring som vi anpassar efter varje objekt. Stort fokus ligger på digital marknadsföring med mer traditionella metoder som komplement. Vi tror på att exceptionell service och tid för varje försäljning är avgörande för bostadens slutpris. Tillsammans gör vi upp en plan skräddarsydd efter er situation och er bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-03-23.

Tobias säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Tobias erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Tobias Aasa
är mäklare på

Är du Tobias Aasa?
Logga in och redigera din presentation här.