Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm

SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm

4,8 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm

Välkommen till SkandiaMäklarna i Hjo. Vi förmedlar allt från bostadsrätter och villor till fritidshus och tomter. Vi arbetar i både Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro, Mariestad och Tidaholm. Vårt mål är att vara Skaraborgs ledande kvalitetsmäklare och att ha 100 % nöjda kunder. Engagemang, personlig service, lokalkännedom och kompetens är några av de egenskaper vi bygger vårt dagliga arbete runt, för att nå våra mål.

Ni hittar oss på storgatan 26A i Skövde, Långgatans 2Bi Hjo, Stora torget 7A i Tibro & Karlagatan 4 i Mariestad.. Här är ni alltid välkomna att komma in på en kopp kaffe och diskutera ert boende med någon av oss kunniga fastighetsmäklare.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Andreas Bengtsson mäklare
Andreas Bengtsson

Jag har ett driv och engagemang att hitta de rätta köparna i alla mina affärer som gör att varje försäljning når högsta tänkbara slutpris. För mig är det ytterst viktigt att du som säljare upplever...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Andreas Bengtsson
Janina Gustafsson mäklare
Janina Gustafsson

Janina Gustafsson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Gullspång, Götene, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda.

Mäklare Janina Gustafsson
Gabriel Samuel mäklare
Gabriel Samuel

Gabriel Samuel är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Falköping, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro och Tidaholm.

Mäklare Gabriel Samuel
Mäklarbild saknas
Oskar Hovling

Oskar Hovling är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Falköping, Hjo, Karlsborg, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde, Tibro och Tidaholm.

Mäklare Oskar Hovling
Mäklarbild saknas
Jacob Svitzer

Jacob Svitzer är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro och Tidaholm.

Mäklare Jacob Svitzer

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hjo, mäklare i Karlsborg, mäklare i Skövde, mäklare i Tibro och mäklare i Tidaholm.

SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm
Storgatan 26A Skövde
541 30 Skövde

hjo@skandiamaklarna.se

0500783450

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Hjo, Karlsborg, Skövde, Tibro & Tidaholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.