SkandiaMäklarna Motala

SkandiaMäklarna Motala

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Motala

Välkommen till din lokala kvalitetsmäklare i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd. Vi har som ambition att vara den ledande kvalitetsmäklaren och detta är något vi arbetar hårt för. Vi vill att du som kund ska kunna känna dig trygg genom hela din bostadsaffär, från första kontakt till tillträde. Vi erbjuder engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med detta hjälper vi dig att göra ditt livs affär. Vi gör allt för att du ska känna dig så nöjd som möjligt! Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att sälja eller köpa, vi hjälper dig och ger dig råd i alla lägen.

SkandiaMäklarna Motala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jenny Lindhagen mäklare
Jenny Lindhagen

Oavsett om du ska sälja nu eller i framtiden är det bra att vara förberedd. Jag hjälper dig med konsultation kring bostadsmarknaden samt värdering av din nuvarande bostad - allt för att ditt livs största affär skall bli din livs bästa affär.

Mäklare Jenny Lindhagen
Daniel Lahdo mäklare
Daniel Lahdo

Jag gör det jag älskar. Jag kopplar ihop säljare med köpare. Jag hittar lösningar, drömmar och nya boenden. Det förtroende som vilar hos mig i varje bostadsaffär är något jag bär med stolthet och något jag aldrig sviker. Ge mig ditt förtroende så får du se.

Mäklare Daniel Lahdo
Joakim Karlsson mäklare
Joakim Karlsson

Mitt mål är göra just din affär till den mest fördelaktigaste, oavsett om du säljer eller köper. Vi kommer alla med olika känslor inför förändring och för mig är det viktigt att alla parter känner sig trygga och lyssnade på genom hela processen. Under hela mitt liv har jag haft förmånen att få resa och träffa människor från världens alla hörn vilket har gett mig ett brett perspektiv och...

Mäklare Joakim Karlsson
Mäklarbild saknas
Pierre Norén

Pierre Norén är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Motala, Borensberg, Fornåsa, Klockrike och Tjällmo.

Mäklare Pierre Norén

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Motala.

SkandiaMäklarna Motala
Drottninggatan 19B
591 30 Motala

motala@skandiamaklarna.se

0141-47 30 80

www.skandiamaklarna.se

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Motala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis