MäklarOfferter

SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö.

Mäklare3
SkandiaMäklarna

Mäklare Bromma/Spånga/Ekerö

Står du inför beslutet att köpa eller sälja din bostad? SkandiaMäklarna i Bromma vill vara ditt självklara val när du anlitar en mäklare. Vi har funnits i dina kvarter i mer än 20 år och har gedigen erfarenhet av fastighetsaffärer och vet vad som krävs för att din affär ska bli framgångsrik. Välkommen till din lokala fastighetsmäklare i Bromma.
Din kunniga mäklare i Bromma med omnejd

Har du kommit till ett nytt skede i livet? Letar du efter det charmiga huset med öppen spis? Eller vill du ha en modern bostadsrätt med gångavstånd till butiken? Vi har god kännedom om såväl Bromma som dess omnejd och hjälper dig hitta precis det som du söker. Lita på oss.

Går du i säljtankar? Våra fastighetsmäklare värderar din bostad och bistår dig med en tilltalande objektsbeskrivning. Vi har samarbete med noga utvalda partners inom homestyling och ser till att din fastighet visar sig från sin bästa sida när den fotograferas och visas. Vi ger dig vårt fulla engagemang och arbetsglädje från första möte tills affären gått i lås. Oavsett om du ska sälja eller köpa.

Vi förmedlar bland annat följande objekt:

Villor
Bostadsrätter
Nyproduktion
Tomter
Fritidshus

Ledande fastighetsmäklare i Bromma

Vår ambition är att vara ledande inom mäklarbranschen. Vi vill ge dig kvalitet och att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Vi har ett nära samarbete med både säljare och köpare och vill underlätta processen för dig. SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Bromma med ett rikstäckande nätverk och gedigen kunskap om branschen.
Funderar du på att köpa eller sälja?

Tveka inte att kontakta oss, vi kan branschen och vet vad som är avgörande för en lyckad fastighetsaffär. Lita på oss när du vill byta bostad. Vi kommer att arbeta hårt för att göra dig nöjd. Kontakta SkandiaMäklarna så kan vi prata mer om hur vi kan förverkliga dina drömmar.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (3)

Mäklare som jobbar på SkandiaMäklarna Bromma, Spånga & Ekerö.

Annica Oppenheim StenmanBrevannica.oppenheimstenman@skandiamaklarna.seTelefon070 - 598 86 66
Elin IngvarssonBrevelin.ingvarsson@skandiamaklarna.seTelefon070 - 912 80 44
Åsa BelinBrevasa.belin@skandiamaklarna.seTelefon076 - 052 97 79

Kontaktuppgifter

Adress:Spånga Torg 5163 51 SpångaKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Närliggande mäklarkontor

Andra mäklarkontor i samma område.

Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare