Einar Johansson, Mäklare på SkandiaMäklarna Linköping
Toppmäklare

Einar
Johansson
Mäklare på SkandiaMäklarna

5 av 5 i betyg
Visa Einars rekommendationer

Om Einar Johansson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Einar?

Jag är väldigt mån om att hitta en skräddarsydd lösning som anpassas fullt ut efter mina säljares behov. Jag lämnar ingenting åt slumpen oavsett om jag förmedlar en koja eller slott. Tillgänglighet är viktigt för mig jag är väldigt omkomplicerad som person - det ska alltid kännas naturligt och tryggt att göra affärer med mig! Hög kundnöjdhet är min främsta drivkraft, samt en stark målsträvan att alltid uppnå bästa tänkbara resultat. Jag älskar att vara proaktiv i mitt yrke och ser alltid möjligheter istället för problem!

Vad skiljer Einar Johansson från andra mäklare?

Det som jag alltid är noggrann med är att alltid ge alla mina kunder ett bra bemötande genom att förmedla positiv energi och engagemang i varje enskilt möte. Jag får återkommande gånger höra från mina visningsbesökare att de aldrig träffat en trevligare mäklare än mig vilket gör mig väldigt smickrad och samtidigt motiverad. Jag blev utsedd till "årets rookie" under mitt första helår som fastighetsmäklare 2018.
Jag älskar att hela tiden vara nytänkande och hitta strategier som ingen annan tillämpar vad gäller marknadsföring och visning. Jag ringer alltid det där extra samtalet innan jag avslutar något och är väldigt noggrann med att bearbeta kontakten med mina spekulanter så att jag ska ha möjlighet att kunna matcha ihop dem med rätt bostad. Jag ser mitt arbete som en livsstil och lägger ner hela min själ i att varje affärsuppdrag ska förvaltas på ett professionellt och omsorgsfullt sätt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Linköping vilket gör att jag besitter en god lokalkännedom och ett stort nätverk. Jag brinner för att agera ambassadör för min hemstad!
I Linköping har det byggt väldigt mycket på kort tid, framförallt bostadsrätter, vilket gjort att utbudet ökat markant. På villamarknaden är det ett mer begränsat utbud.
Marknadsförhållandena är stabila, främst eftersom Linköping som stad präglas av en stadig tillväxt.

Hur marknadsför Einar sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina försäljningsobjekt på vår hemsida https://www.skandiamaklarna.se/ , Hemnet. Utöver dessa kanaler tillämpar vi en målgruppsanpassad marknadsföring som riktar sig till rätt klientel via digitala kanaler. Jag är alltid mån om att ta direktkontakt med spekulanter från mina tidigare visningar genom att tipsa om nya bostäder via telefonsamtal och sms.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Einar säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Einar erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Einar Johansson
är mäklare på

Är du Einar Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.