Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Göran Bruce, Mäklare på SkandiaMäklarna Södermalm

Göran
Bruce
Mäklare på SkandiaMäklarna

5 av 5 i betyg

Om Göran Bruce

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Göran?

Varje affär är unik. Mina ledord i yrkeslivet är service och ödmjukhet i kombination med noggrannhet och målmedvetenhet. För att uppnå det är jag alltid påläst och tillgänglig och gör alltid det lilla extra i varje enskild affär för att det ska bli så bra som möjligt. Mitt mål är att alltid göra du som säljare 100 % nöjd och få det högsta möjliga slutpriset.

Vad skiljer Göran Bruce från andra mäklare?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare på Södermalm sedan 1995. En av de bästa sakerna med detta jobbet är ha haft möjligheten att kunna följa en del kunder genom livet, från det att de köper sin första singel-1:a, via sambo-2:an till familje-3:an och till sist kanske lämna Söder för villadrömmen. Väntar på de första gamla kunderna som ska tillbaka till stan igen på ålderns höst.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Under åren har jag hunnit vara i nära nog alla bostadsrättsföreningar på malmen och haft förmånen att sälja allt från fantastisk Compact Living på 12 kvm vid Bjurholmsplan, till underbara representationsvåningar på Mariatorget, Götgatsbacken och vid Fjällgatan. Jag vet var skolor, caféer, parker, butiker och givetvis närmsta kollektivtrafik finns.

Hur marknadsför Göran sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.skandiamaklarna.se, Hemnet och Hittahem. Utöver exponering på webben marknadsför vi i lokalpress eller annan tidning som önskas. vi marknadsför i våra sociala kanaler så som Facebook och Instagram. Det är viktigt att anpassa marknadsföringen efter målgruppen för att exponera maximalt. Vi publicerar även bostaden i vårt spekulantregister och matchar mot aktiva köpare. Har du önskemål om ytterligare marknadsföring ordnar vi det.
Bostadsbilderna tas av professionell fotograf och självklart tar jag fram försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-06-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Göran säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Göran erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Göran Bruce
är mäklare på

Är du Göran Bruce?
Logga in och redigera din presentation här.