MäklarOfferter

Ellinor Särnborg

Mäklare på SkandiaMäklarna

Ellinor Särnborg
BetygStjärna4,2/5
SkandiaMäklarna

Med 16 års erfarenhet och drygt 1300 sålda bostäder i Jönköpingsområdet finns en bred erfarenhet samt en god marknadskännedom.

De flesta av mina uppdrag får jag på rekommendation av andra.
Därav har jag inget specifikt område utan hjälper varje enskild kund med en glöd oavsett om det gäller en villa, lägenhet eller ett fritidshus.

Den centrala kraften är att ge säljare och köpare trygghet och engagemang i varje affär på samma gång som säljarens slutpris alltid har en central roll. Ingen del i försäljningsprocessen är klar förrän Ni som säljare är nöjda.

Mäklaryrket ger mej möjlighet att göra det jag älskar varje dag.
Att få ta med mej de positiva delarna i ett hem och lyfta fram dem vid en försäljning i text och uttryck för att spekulanterna ska förstå varför just detta boende är sååå bra, är något av det mest inspirerande och roligaste som finns.

När jag står på en visning och hör spekulanter återupprepa meningar, uttryck mm som jag har marknadsfört bostaden med och se deras intresse växa, Då har jag lyckats!!!

Söndagar är veckans final, den bästa dagen då jag får möta så många av er därute som besöker med på visningar där Ni delar med Er av Era drömmar och ger mej möjligheten att få vara med och förverkliga dessa.

Jag skulle vilja säga att "JAG LEVER MIN DRÖM"

Utöver mitt yrke som privatmäklare bedriver jag även SkandiaMäklarna Kommersiella. Vår verksamhet består av förmedling av kommersiella fastigheter såsom industri, lokaler och hyreshus samt bolagsöverlåtelser och konsulteraring inom dessa områden.

Tillsammans med SkandiaMäklarna som enligt mig erbjuder en av branschens bästa tjänster vill jag hjälpa dig att lyckas med ditt livs affär. Om du går i säljtankar eller är intresserad av en värdering på av din bostad, tveka inte att höra av dig!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Ellinor Särnborg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Ellinor Särnborg samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Ellinor säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna sedan 2005 och trivs som fisken i vattnet. Varje uppdrag är unikt och samspelet mellan köpare och säljare är en konst att bemästra för att få bästa möjliga resultat.
I varje försäljning måste man jobba hårt för att nå ett högt slutpris vilket är ett rykte man lever upp till.
Som säljare får du här en hårt jobbande, ständigt kontaktbar och ödmjuk mäklare som gör allt för att du som kund ska rekommendera mig till släkt och vänner.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

"Syns man inte finns man inte". Vi på SkandiaMäklarna marknadsför just din bostad överallt man kan tänka sig. Själva annonsen annonseras på Hemnet, flertalet sociala medier, vår hemsida och självklart vårt gedigna register med spekulanter. Bilder och video tas av vår egna professionella fotograf och självklart tar jag fram snyggt material inför visningen.
Marknadsföringen skräddarsys efter kundens önskemål.

Rekommendationer (4)

Ellinor Särnborg har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,2 / 5Baserat på 5 omdömen
Stefan S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Huskvarna

Ellinor var väldigt engagerad och gjorde et bra jobb. Jag blev nöjd

Camilla N.+6 mån.
Sålde villa i Habo

Ellinor var en mycket engagerad mäklare. Hon fanns där som ett stöd genom processen och hjälpte alltid till. Ellinor var verkligen superbra!

Thomas C.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Jönköping

Hon gav ett seriöst intryck från början och hade väldigt bra koll på läget. Hade ett bra upplägg och kategori för att hitta rätt säljare. Ellinor var driven och anträffbar hela tiden under försäljningen. Väldigt nöjd!

Janne J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Jönköping

Ellinor var engagerad och lättillgänglig under hela försäljningen.

Lämna omdöme

Här mäklar Ellinor Särnborg

Ellinor jobbar som mäklare i Jönköping, Värnamo, Ulricehamn, Nässjö, Tidaholm, Habo, Vaggeryd, Mullsjö, Sävsjö och Aneby.

Objekttyper

Ellinor förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Ellinor erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Ellinor

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Ellinor

Ellinor Särnborg är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,7/5
SkandiaMäklarna JönköpingVästra Storgatan 23, 553 15 JönköpingBrev jonkoping@skandiamaklarna.seTelefon 036 - 16 43 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare