Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Jesper Nilsson, Mäklare på ERA Fastighetsförmedling Wallin Ystad
Toppmäklare

Jesper
Nilsson
Mäklare på ERA Mäklare

5 av 5 i betyg

Om Jesper Nilsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jesper?

Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av stadens bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov.

Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. Kombinerat med ERAs kompletta mäklartjänst kan jag erbjuda en bred marknadsföring och ett vinnande koncept för en lyckad affär.

Vad skiljer Jesper Nilsson från andra mäklare?

Jag har under min tid som fastighetsmäklare ständigt varit i topp med kundnöjdhet. Under 2016 hade jag 100% MYCKET NÖJDA kunder enligt en enkät som ERA Sverige skickar ut till alla kunder som valt att anlita mig under året. Under 2017 var jag den som haft flest rekommendationer i Ystad enligt statistik från en oberoende mäklarguide samt fick jag ta emot priset som den mäklaren som hade Mest Nöjda Kunder inom hela ERA Sverige 2017. Under 2018 fortsatte jag med att ha 100% MYCKET NÖJDA kunder.

Jag ser varje bostadsförsäljning som ett nytt unikt projekt där alla har olika behov och målgrupper. Jag jobbar stenhårt för att få bostaden såld och få alla mina kunder nöjda. I stort sett alltid tillgänglig på telefon, mejl eller sms, enda undantaget är när jag sover och vilar upp mig för en ny härlig arbetsdag.

Anlitar ni mig så kan jag garantera att jag kommer ge 100% för att DIN bostadsförsäljning ska gå så smidigt och bra som möjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av stadens bostadsmarknad. Jag känner till områdets alla fördelar och vad köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, matbutiker etc.

Bostadsmarknaden i Ystad är bra och befolkningen ökar för varje år. En stad som har det mesta man kan tänkas behöva.

Hur marknadsför Jesper sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina bostadsförsäljningar på stort sett alla sidor som finns tillgängliga. Förutom Hemnet publicerar jag annonsen även på vår hemsida som också är länkad till vår internationella hemsida. ERA grundandes i USA och är ett av dem största mäklarföretagen som finns i världen. På så vis kan man även hitta internationella köpare.

Utöver exponering på webben så har jag ett stort spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.

Jag anlitar en professionell fotograf som tar bostadsbilderna och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Har man specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-20.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jesper säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Villor
På följande platser
 • Sjöbo
 • Skurup
 • Tomelilla
 • Ystad
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Jesper erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jesper Nilsson
är mäklare på

Är du Jesper Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.