SkandiaMäklarna Sandviken

SkandiaMäklarna Sandviken

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Sandviken

Mäklare Sandviken

Att anlita rätt mäklare är A och O när du ska köpa eller sälja din fastighet. Vi på SkandiaMäklarna i Gävleborg är en lokal mäklare med rikstäckande nätverk. Vi har lång erfarenhet av att sälja hus och bostadsrätter och vet vad som är viktigt för att din affär ska bli lyckad. Välkommen att kontakta oss.
Det här kan vi hjälpa dig med

Som fastighetsmäklare hjälper vi dig när det är dags för ett nytt skede i livet. Vi värderar din fastighet utifrån den lokala marknadens förutsättningar och bistår dig med kunskap och engagemang när det gäller objektsbeskrivning och visning.

Vi har samarbetspartners inom homestyling och med städfirmor – allt för att din fastighet ska nå sin fulla potential när du säljer den. Vi ger dig personlig service genom hela processen, från den inledande kontakten tills affären är fullbordad. Vi hjälper dig att hitta ditt nya drömboende. Oavsett om du ska sälja eller köpa så finns vi här för dig.

Vi förmedlar följande objekt:

Villor
Bostadsrätter
Nyproduktioner
Tomter
Lantbruk
Kommersiella fastigheter
Uthyrning av lokaler

Vi vill vara ledande fastighetsmäklare i hela Gävleborg.

Vi strävar efter att vara nummer ett inom mäklarbranschen, inte genom att sälja mest utan genom att sälja bäst. Vi vill helt enkelt göra processen så smidig och enkel för dig som kund. SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag. Vi har god lokalkännedom i Gävle, Sandviken, Söderhamn med omnejd men en rikstäckande kunskapsbank att ta från.
Funderar du på att köpa eller sälja?

Tveka inte att kontakta oss, vi kan branschen och vet vad som är avgörande för en lyckad fastighetsaffär. Vår arbetsglädje och vårt stora engagemang borgar för att du ska bli nöjd med din affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Sandviken
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Patricia Lüdke Bäck mäklare
Patricia Lüdke Bäck

Jag önskar leverera en kvalitativ försäljning där du som säljare ska bli nöjd! Att var dag få bygga starka kundrelationer och få vara engagerad i förändringar av boendesituationer, samt att med...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Patricia Lüdke Bäck
David Töyrylä mäklare
David Töyrylä

Min ambition kommer vara att med min kompetens, service och tillgänglighet göra din bostadsaffär till en trygg och bekväm process enda från första kontakt till efter det sista mötet. Vill du också...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare David Töyrylä
Lovisa Ström mäklare
Lovisa Ström

Jag känner mig priviligierad att få hjälpa människor genom det som i många fall är deras livs största affär och att få göra det på ett sätt som passar varje individ. När du anlitar mig så ska alla...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Lovisa Ström
Peter Forsling mäklare
Peter Forsling

Som fastighetsmäklare har jag alltid ambitionen att sätta nya prisrekord och få nöjda köpare och säljare som i sin tur rekommenderar mig till vänner och bekanta. Jag har förmedlat i stort sett alla typer av bostäder/fastigheter såsom villor, fritidshus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. 2005 tog jag examen vid Högskolan i Gävle och flyttade sedan till Stockholm där jag arbetat på flera...

Mäklare Peter Forsling
Tom Schedin mäklare
Tom Schedin

5 års erfarenhet som fastighetsmäklare, dock totalt 12 år i branschen varav jag de senaste åren har blivit utnämnd till Gävleborgs mest rekommenderade fastighetsmäklare är fina bevis på att jag enligt mina kunder gör ett utmärkt jobb, och lika fina anledningar för dig som säljare att anlita mig till just din försäljning!

Mäklare Tom Schedin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sandviken.

SkandiaMäklarna Sandviken
Hyttgatan 34
811 31 Sandviken

sandviken@skandiamaklarna.se

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Sandviken?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.